У Дніпрі невідомий серед дня розтріляв чоловіка у центрі міста (відео 18+)

У Дніпрі невідомий серед дня розтріляв чоловіка у центрі міста (відео 18+)
Посеред дня у Дніпрі на площі Соборній посеред дня невідомий застрелив 42-річного водія автомобіля Toyota Land Cruiser. Через вбивство у місті ведеться поліцейська спецоперація.

Невідомий чоловік скоїв декілька пострілів у вікно автомобіля "Toyota Land Cruiser", водій вибіг з авто, однак вбивця наздогнав його. Після скоєного він втік з місця події. Про вбивство повідомляє пресслужба Дніпропетровської поліції.

"24 квітня о 14:42 до поліції надійшло повідомлення про те, що на пл. Соборна в м. Дніпро виникла стрілянина, в результаті якої поранено чоловіка. Від отриманих поранень потерпілий помер у кареті швидкої медичної допомоги", - йдеться у повідомленні.

Наразі триває огляд місця події, обставини події встановлюються. Введено поліцейську спецоперацію. У поліції відкрили кримінальну справу за статтею про умисне вбивство.

Зокрема момент нападу і вбивства водія автівки потрапили на камеру відеоспостереження. На відео видно, як чоловік сів у свій автомобіль, у цей момент до позашляховика підбіг вбивця, який здійснив смертельні постріли. Тоді водій вибіг з машини та побіг до трамвайних рейок. Вбивця зробив ще декілька пострілів — і чоловік впав на рейки. Злодій вистрелив у лежачого ще кілька разів, після чого втік з місця події.

 

Читайте також
В Одесі невідомий серед дня застрелив чоловіка: поліція розпочала операцію "Сирена" (відео) В Одесі невідомий серед дня застрелив чоловіка: поліція розпочала операцію "Сирена" (відео)
Загиблий був фігурантом кримінальної справи про вимагання. Вбивство на замовлення виконували представники злочинного угруповання.
"Ліквідували цього дядю": на Донбасі п‘яний бойовик застрелив семеро людей "Ліквідували цього дядю": на Донбасі п‘яний бойовик застрелив семеро людей
Для того аби уникнути відповідальності за скоєне, окупанта Данила Цуприка звільнили "заднім числом" 9 серпня, проте застрелили його учора, 13 серпня.
На Донбасі від кулі снайпера бойовиків загинув український військовий На Донбасі від кулі снайпера бойовиків загинув український військовий
Поблизу Новотошківського внаслідок снайперського пострілу загинув військовослужбовець зі складу Об’єднаних сил.
Loading...
Load next