У Польщі поліція зі стріляниною затримала п'яного українського водія

У Польщі поліція зі стріляниною затримала п'яного українського водія
Вчора ввечері, 14 квітня в центрі міста Кошалін близько 21 год п'яний 52-річний українець тікав на автомобілі від поліції.

Чоловік не зупинився на прохання поліції для перевірки документів і почав тікати. При цьому порушник наїхав на поліцейського та врізався в навчальний автомобіль.

Про це повідомляє польське видання RMF24.

Водій керував автомобілем Opel із місцевими номерами.

- Офіцер підбіг до Опеля, відчинив пасажирські двері, щоб забрати ключі у водія. Потім він здав назад, переїхавши ногу поліцейському та врізався у машину автошколи, в якій були присутні інструктор та стажер.

Поліція зробила попереджувальні постріли у повітря, а потім по шинах Opel, проколюючи їх, - говорить Моніка Косіец, - прес-офіцер поліції Кошаліна.

Тест на алкоголь показав 1,6 проміле алкоголю в його організмі. На щастя, внаслідок інциденту ніхто серйозно не постраждав. Тепер справою займається місцева прокуратура. 

Читайте також
Українок, які постраждали у ДТП в Польщі виписали з лікарень Українок, які постраждали у ДТП в Польщі виписали з лікарень
У Польщі з лікарень уже виписали всіх українців, які постраждали у двох автомобільних аваріях, що трапились 6 та 22 березня.
Згоріли живцем: після ДТП ціла родина не змогла вибратись з палаючого авто (фото) Згоріли живцем: після ДТП ціла родина не змогла вибратись з палаючого авто (фото)
Смертельна ДТП трапилась у Кіровоградській області. Внаслідок зіткнення двох легковиків та пожежі загинуло троє людей.
В Одесі авто вилетіло з дороги у двір і перекинулося: є жертви (фото) В Одесі авто вилетіло з дороги у двір і перекинулося: є жертви (фото)
Смертельна ДТП трапилась у ніч на 14 квітня в Одесі. Автомобіль марки Ford Kuga на швидкості вилетів із дороги у двір житлового будинку, врізався в дерева та перекинувся.
Loading...
Load next