ДТП з українцями у Польщі: четверо людей перебувають у лікарні (фото)

ДТП з українцями у Польщі: четверо людей перебувають у лікарні (фото)
Через аварію одна смуга руху на автомагістралі A4 упродовж кількох годин була перекрита.

У Польщі 14 жовтня близько 7:15 на дорозі А4 у Магнушовіце Опольського воєводства у ДТП потрапив пасажирський мікроавтобус, у якому перебувало восьмеро українців. Мікроавтобус в’їхав у вантажівку з причепом, яка рухалася попереду, повідомила речниця відділку поліції в польському місті Ополє Агнєшка Нерихла у коментарі "Укрінформу".

Після ДТП чотирьох пасажирів мікроавтобуса відвезли до лікарень для проведення розширеної діагностики. За інформацією поліцейських, які працювали на місці аварії, небезпеки для їхнього життя немає, - пояснила речниця.

Після ДТП чотирьох пасажирів відвезли до лікарень для проведення розширеної діагностики.

Однак, речниця також зауважила, що зарано говорити про причини аварії. Поліція з’ясовує усі обставини ДТП. Через аварію одна смуга руху на автомагістралі A4 упродовж кількох годин була перекрита.

Нагадаємо, що нещодавно 30-річний українець загинув у ДТП, що трапилася в населеному пункті Лігота Мала поблизу міста Олесніца на південному заході Польщі. За попередніми даними, українець бути непристебнутий пасками безпеки, або їхав занадто швидко. Окрім померлого чоловіка, в автомобілі перебували ще дві особи, також громадяни України.

Читайте також
В Угорщині мікроавтобус зіткнувся з вантажівкою: серед постраждалих є українці (фото) В Угорщині мікроавтобус зіткнувся з вантажівкою: серед постраждалих є українці (фото)
Внаслідок аварії загинуло п'ятеро осіб - троє громадян Угорщини, один громадянин України та ще одна людина з подвійним угорсько-українським громадянством. Водій вантажівки, в яку в'їхав мікроавтобус, при цьому майже не постраждав.
Смертельна ДТП у Польщі: в аварії загинув 30-річний українець (відео) Смертельна ДТП у Польщі: в аварії загинув 30-річний українець (відео)
30-річний українець загинув у ДТП, що трапилася в населеному пункті Лігота Мала поблизу міста Олесніца на південному заході Польщі.
Українок, які постраждали у ДТП в Польщі виписали з лікарень Українок, які постраждали у ДТП в Польщі виписали з лікарень
У Польщі з лікарень уже виписали всіх українців, які постраждали у двох автомобільних аваріях, що трапились 6 та 22 березня.
Loading...
Load next