"Оголені" українки розповіли, чому в ОАЕ не затримали росіянок

"Оголені" українки розповіли, чому в ОАЕ не затримали росіянок
Українські дівчата, які брали участь в оголеній фотосесії і яких через це посадили на 10 днів в ОАЕ, розповіли чому їхніх "спільниць" росіянок не затримали.

Дві українські моделі, які за участь в оголеній фотосесії були депортовані з Об'єднаних Арабських Еміратів, назвали причину чому росіянок, які також знімались разом із ними місцева поліція не затримала. Про це повідомляє інформаційна агенція УНІАН.

"Молодці, дівчата. Якби ми були теж такими розумними, то не було б всього того, що з нами сталося", - розповіла одна із моделей у прямому ефірі в соціальні мережі Instagram.

Зокрема, російських учасниць відвертої фотосесії не затримали через те, що вони просто не з'явились на допит і проігнорували його. Саме тому їм вдалось безперешкодно покинути країну і не сидіти у місцевій в'язниці 10 днів. 

Нагадаємо, що українські дівчата які фотографувались оголеними на балконі одного з хмарочосів у Дубай, відсиділи 10 днів у в'язниці та після цього місцева влада депортувала їх додому. Ще одну українку депортують, коли вона вилікується від COVID-19.

Читайте також
Затриманих в ОАЕ оголених дівчат депортували в Україну Затриманих в ОАЕ оголених дівчат депортували в Україну
Дівчата відсиділи 10 днів у дубайській в'язниці та після цього місцева влада депортувала їх додому. Ще одну українку депортують, коли вона вилікується від COVID-19.
Росія перекидає свої бойові кораблі у Чорне море на "навчання" Росія перекидає свої бойові кораблі у Чорне море на "навчання"
Катери Каспійської флотилії Російської Федерації почали міжфлотський перехід в Чорне море. Їхні військові запевняють, що кораблі братимуть участь в рамках так званих навчань.
В ОАЕ затримали 11 оголених українок В ОАЕ затримали 11 оголених українок
У МЗС підтвердили, що 3 квітня у Дубаї дівчата без одягу стояли на балконі хмарочосу.
Loading...
Load next