Затриманих в ОАЕ оголених дівчат депортували в Україну

Затриманих в ОАЕ оголених дівчат депортували в Україну
Дівчата відсиділи 10 днів у дубайській в'язниці та після цього місцева влада депортувала їх додому. Ще одну українку депортують, коли вона вилікується від COVID-19.

Влада Об’єднаних Арабських Еміратів депортувала одинадцятьох громадянок України, яких раніше затримали в Дубаї за участь в оголеній фотосесії на балконі одного з хмарочосів. Про це у коментарі Радіо Свобода повідомив речник Міністерства закордонних справ Олег Ніколенко.

"Ввечері 12 квітня влада ОАЕ депортувала одинадцятьох громадянок України, яких раніше затримали в Дубаї за участь у відвертій фотосесії. Інша українка, у якої був діагностований COVID-19, буде депортована після одужання. Усій групі заборонили подальший в’їзд на територію ОАЕ. Завдяки зусиллям консульства України в Дубаї громадянки отримали мінімальне з можливих покарань", – повідомив Нікколенко.

Зокрема речник МЗС розповів, що дівчата відбулись ще легким покарання. Адже окрім депортації, затриманим міг загрожувати чималий штраф та ув’язнення терміном до шести місяців. Однак, через такі дії усій знімальній групі заборонили в'їзд на територію ОАЕ.

Зазначимо, що оголені дівчата позували на балконі одного з хмарочосів міста Дубай. У місцевій поліції заявили, що така фотосесія "не відбиває цінностей суспільства ОАЕ".

Нагадаємо, що оголену фотосесію влаштували у будівлі одного із курортних районів Дубай - Маріна. Мешканці сусіднього будинку побачили відверті зйомки та викликали правоохоронців. Тоді місцева поліція затримала 40 людей, в тому числі і 11 українок.

Читайте також
"Оголені" українки розповіли, чому в ОАЕ не затримали росіянок "Оголені" українки розповіли, чому в ОАЕ не затримали росіянок
Українські дівчата, які брали участь в оголеній фотосесії і яких через це посадили на 10 днів в ОАЕ, розповіли чому їхніх "спільниць" росіянок не затримали.
Іранську блогерку заманили в Україну та вкрали у неї біткоїнів на 1,4 млн доларів (відео) Іранську блогерку заманили в Україну та вкрали у неї біткоїнів на 1,4 млн доларів (відео)
Оперативники міграційної поліції затримали групу іранців які погрожували блогерці та її дитині. Вони змусили жінку перерахувати 25 біткоїнів, а це – мільйон 400 тисяч доларів США, на їхній електронний гаманець.
В ОАЕ затримали 11 оголених українок В ОАЕ затримали 11 оголених українок
У МЗС підтвердили, що 3 квітня у Дубаї дівчата без одягу стояли на балконі хмарочосу.
Loading...
Load next