У ДТП на Хмельниччині загинули двоє людей

У ДТП на Хмельниччині загинули двоє людей
Вчора, 17 квітня, на Хмельниччині близько 15:40 год поблизу с. Солобківці Ярмолинецького району зіткнулись «Daewoo» та «ВАЗ».

Внаслідок аварії загинули двоє чоловіків віком 22 та 60 років.

На місце інциденту викликали рятувальників, які витягли постраждалих з авто.

- За допомогою гідравлічних ножиць і домкрату, потерпілого деблоковано з автомобіля та передано медикам для подальшого огляду.

Рятувальники деблокували тіла двох загиблих 22 та 60 років народження з понівечених конструкцій автомобілів, - повідомили у пресслужбі ДСНС.

Читайте також
Смертельна ДТП: поблизу Бердянська п'яний водій зіштовхнувся з мікроавтобусом (відео) Смертельна ДТП: поблизу Бердянська п'яний водій зіштовхнувся з мікроавтобусом (відео)
У Запорізькій області внаслідок зіткнення автомобіля та маршрутки загинула жінка, ще шестеро людей постраждали. За результатами медичної експертизи, водій який є винуватцем ДТП знаходився в стані алкогольного сп’яніння.
Згоріли живцем: після ДТП ціла родина не змогла вибратись з палаючого авто (фото) Згоріли живцем: після ДТП ціла родина не змогла вибратись з палаючого авто (фото)
Смертельна ДТП трапилась у Кіровоградській області. Внаслідок зіткнення двох легковиків та пожежі загинуло троє людей.
Смертельна ДТП: на трасі "Київ-Чоп" на Рівненщині загинули дві людини (відео) Смертельна ДТП: на трасі "Київ-Чоп" на Рівненщині загинули дві людини (відео)
Внаслідок зіткнення двох автівок у Рівненській області на трасі "Київ-Чоп" загнуло дві людини, ще двоє постраждали. Їх госпіталізували до лікарні.
Loading...
Load next