Жінка-водій у реанімації: внаслідок лобового зіткнення на Закарпатті загинули двоє людей (фото)

Жінка-водій у реанімації: внаслідок лобового зіткнення на Закарпатті загинули двоє людей (фото)
На трасі "Київ-Чоп", між селами Іванівці та Клячаново, що на Закарпатті, зіткнулися два автомобілі марки "Volkswagen Passat". Внаслідок лобового зіткнення загинуло дві людини, ще одна у реанімації.

Між селами Іванівці та Клячаново Мукачівського району Закарпатської області у ДТП потрапили два автомобілі. На місці трагедії загинуло двоє чоловіків, ще одна жінка наразі у важкому стані, повідомляє пресслужба поліції у Закарпатській області.

Сьогодні, 6 червня, після 2-ої години ночі, на лінію "102" надійшло повідомлення про те, що між селами Іванівці та Клячаново, що на Мукачівщині, сталася смертельна ДТП, - йдеться у повідомленні поліції.

Працівники поліції з'ясували, що причиною смертельної аварії стало лобове зіткнення автомобілів марки "Volkswagen Passat В6" та "Volkswagen Passat В7". В одній із автівок перебувало двоє людей: 20-річна жінка-водій та її 26-річний чоловік, мешканці села Водиця Рахівського району, за кермом іншого – "Volkswagen Passat В7"  –  був 39-річний мукачівець. Відомо, що жінка знаходиться в реанімації, а її чоловік, який був пасажиром, та водій іншого авто померли на місці події.

Жінка-водій госпіталізована  та перебуває в реанімаційному відділенні Мукачівської районної лікарні, - зазначають у поліції.

Зазначається, що усі причини та обставини ДТП працівники поліції з’ясують в ході слідства, розпочатого за частиною 2 статті 286 ККУ - Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілих. Розслідування справи триває.

Читайте також
На Одещині трапилась смертельна ДТП: загинуло троє осіб (відео) На Одещині трапилась смертельна ДТП: загинуло троє осіб (відео)
Близько п'ятої години ранку недалеко від селища Любашівка Одеської області сталося зіткнення двох вантажних та трьох легкових автомобілів.
Їхали в службовому автомобілі у відрядження: на Одещині троє поліцейських загинули у ДТП (фото) Їхали в службовому автомобілі у відрядження: на Одещині троє поліцейських загинули у ДТП (фото)
Автомобіль, в якому їхали загиблі, з’їхав у кювет, зіштовхнувся з бетонною опорою і перекинувся.
Смертельна ДТП: поблизу Бердянська п'яний водій зіштовхнувся з мікроавтобусом (відео) Смертельна ДТП: поблизу Бердянська п'яний водій зіштовхнувся з мікроавтобусом (відео)
У Запорізькій області внаслідок зіткнення автомобіля та маршрутки загинула жінка, ще шестеро людей постраждали. За результатами медичної експертизи, водій який є винуватцем ДТП знаходився в стані алкогольного сп’яніння.
Loading...
Load next