У Львові медичний вертоліт врятував життя ще одній пацієнтці (відео)

У Львові медичний вертоліт врятував життя ще одній пацієнтці (відео)
Сьогодні, 19 квітня, вертоліт ЄС-145 Єврокоптер врятував життя 46-річній жінці з міста Турка, швидко доправивши хвору до Львівської міської клінічної лікарні швидкої допомоги.

Через гострий інфаркт міокарду жінці знадобилася негайна допомога. Наземним транспортом оперативно дістатися з віддаленого гірського містечка до Львова було складно, тому медики вирішили залучити вертоліт ДСНС із медичним модулем.

З 1 квітня він перебуває на постійному чергуванні на Львівщині для надання екстронної допомоги населенню шістьох західних областей.

Після приземлення на злітному майданчику Львівської клінічної лікарні швидкої медичної допомоги жінку було передано лікарям для надання їй кваліфікованої медичної допомоги.

Нагадаємо, раніше, 9 квітня, вертоліт ЄС-145 Єврокоптер здійснив посадку у Львові, куди з міста Турка Львівської області транспортував 79-річну жінку з інсультом. Наступного дня, 10 квітня, вертоліт ДСНС доправив постраждалого у ДТП чоловіка із політравмою з міста Броди до Львівської міської клінічної лікарні швидкої допомоги, а 12 квітня вертоліт доправив ще одну тяжкохвору пацієнтку у лікарню Львова.

Читайте також
На Львівщині призупинили аеромедичну евакуацію: гелікоптер забрали на сервісне обслуговування (відео) На Львівщині призупинили аеромедичну евакуацію: гелікоптер забрали на сервісне обслуговування (відео)
У Львівській області призупинили надавати послугу екстреної аеромедичної евакуації. Після двох місяців роботи гелікоптер ДСНС забрали на сервісне обслуговування.
У Львові на залізничному вокзалі сталася пожежа у пасажирському поїзді У Львові на залізничному вокзалі сталася пожежа у пасажирському поїзді
Внаслідок пожежі вогонь знищив електрощитову та службове приміщення провідників площею 4 м2.
Loading...
Load next