У Києві чоловік розчленував свого знайомого і заховав у сумці (фото)

У Києві чоловік розчленував свого знайомого і заховав у сумці (фото)
Сьогодні, 28 квітня, у Голосіївському районі Києва поліцейські виявили сумку з фрагментами людського тіла. 

Підозрюваний чоловік розчленував свого знайомого і заховав його тіло у сумці. На місці події працювали слідчо-оперативні групи Головного та районного управлінь поліції, експерти та кінологи.

Як розповів керівник поліції Києва Андрій Крищенко, протягом семи годин правоохоронці встановили та виявили чоловіка, який обґрунтовано підозрюється у скоєнні тяжкого злочину.

- Нам відомо, що це – місцевий мешканець, 1990 року народження, який був знайомий із потерпілим, 1986 року народження. Попередньо ми з’ясували, що напередодні вони розпивали спиртні напої та між ними виник конфлікт. У результаті 30-річний чоловік схопив ніж, кілька разів вдарив ним по тулубу опонента. Далі, аби приховати сліди злочину, зловмисник розчленував тіло та фрагменти склав у сумку, яку вивіз у безлюдне місце в районі провулка Моторний, - розповів Андрій Крищенко.

Слідчим управлінням столичної поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Слідчі готують зловмиснику повідомлення про підозру та клопотання щодо обрання запобіжного заходу.

Читайте також
У Києві підліток зарізав батьків і 8-річного братика У Києві підліток зарізав батьків і 8-річного братика
У Києві поліцейські затримали 16-літнього юнака за підозрою у скоєнні потрійного вбивства.
У Києві затримали чоловіка, який обстріляв бригаду комунальників (відео) У Києві затримали чоловіка, який обстріляв бригаду комунальників (відео)
Сьогодні, 21 квітня, у Печерському районі Києва на вулиці Залізничне шосе чоловік обстріляв із пістолета бригаду комунальників, які ремонтували дорогу. Внаслідок стрілянини було поранено одного робітника.
Голову "Білоруського дому" в Україні знайшли повішеним у київському парку Голову "Білоруського дому" в Україні знайшли повішеним у київському парку
Поліція Києва відкрила кримінальне провадження за статтею про умисне вбивство. Серед основних версій смерті голови "Білоруського дому" – вбивство, яке намагались замаскувати під суїцид.
Loading...
Load next