Голову "Білоруського дому" в Україні знайшли повішеним у київському парку

Голову "Білоруського дому" в Україні знайшли повішеним у київському парку
Поліція Києва відкрила кримінальне провадження за статтею про умисне вбивство. Серед основних версій смерті голови "Білоруського дому" – вбивство, яке намагались замаскувати під суїцид.

Зниклого громадянина Білорусі Віталія Шишова, який учора безслідно зник, знайшли повішеним в одному із київських парків неподалік від місця його проживання. Мобільний телефон та інші особисті речі Шишова вилучили з місця події, повідомляє пресслужба Національної поліції.

Повна картина подій буде встановлена після допиту свідків, аналізу відеозаписів з камер системи "Безпечне місто", проведення експертиз і слідчих експериментів, - наголошують у поліції.

За інформацією "Сегодня", тіло білоруса знайшли зранку неподалік вулиці Бударіна.

Зокрема, поліцейські вже розпочали кримінальне провадження за статтею 115 - умисне вбивство Кримінального кодексу України і перевірятимуть всі версії, в тому числі версію вбивства, замасковану під суїцид. Поліція Києва також просить усіх, хто знав Шишова особисто, надати їм інформацію про останні тижні його життя – його психоемоційний стан, можливі погрози тощо. Зробити це можна за номерами телефонів: 098 734 06 46, 097 963 44 74, 102.

Зауважимо, що Білоруський дім в Україні – це громадська організація. Вона допомагає усім, хто постраждав від режиму самопроголошеного президента Білорусі Олександра Лукашенка. Білорусам допомагають працевлаштуватися в Україні та знайти житло.

Читайте також
За Шишковим велось спостереження: деталі загибелі білоруського опозиціонера в Україні (відео) За Шишковим велось спостереження: деталі загибелі білоруського опозиціонера в Україні (відео)
У "Білоруському домі в Україні", головою якого був загиблий Віталій Шишков, стверджують, що за чоловіком велося стеження.
У Києві підліток зарізав батьків і 8-річного братика У Києві підліток зарізав батьків і 8-річного братика
У Києві поліцейські затримали 16-літнього юнака за підозрою у скоєнні потрійного вбивства.
У Києві чоловік розчленував свого знайомого і заховав у сумці (фото) У Києві чоловік розчленував свого знайомого і заховав у сумці (фото)
Сьогодні, 28 квітня, у Голосіївському районі Києва поліцейські виявили сумку з фрагментами людського тіла. 
Loading...
Load next