На Великдень бойовики лише один раз порушили режим "тиші" на Донбасі

На Великдень бойовики лише один раз порушили режим "тиші" на Донбасі
Серед українських військових втрат нема, однак російські окупанти відкривали вогонь з великокаліберних кулеметів неподалік Катеринівки.

У Великодню неділю проросійські бойовики на Донбасі один раз порушили режим "тиші" та домовленості щодо припинення вогню. Про це в ранковому зведенні сьогодні, 3 травня повідомив у мережі Facebook пресцентр штабу операції Об'єднаних сил (ООС).

"Зокрема, неподалік населеного пункту Катеринівка російські окупанти відкривали вогонь з великокаліберних кулеметів. Про дії збройних формувань Російської Федерації повідомлено представників ОБСЄ через Українську сторону СЦКК", - йдеться у повідомленні штабу.

Зазначимо, що за станом на 7-му годину ранку 3 травня, на Донбасі було зафіксовано ще порушення режиму припинення вогню. Поблизу населеного пункту Піски ворог відкривав вогонь зі стрілецької зброї. 

Втрат серед військових Збройних Сил України немає, також українські військовослужбовці й надалі продовжують контролювати ситуацію на окупованих східних територіях.

Читайте також
Бойовики тричі обстріляли українські позиції ООС на Донбасі Бойовики тричі обстріляли українські позиції ООС на Донбасі
За минулу добу, 25 квітня бойовики тричі порушили режим тиші й обстріляли позиції на яких перебувають українські військові. Втрат серед українських військових немає.
Доба на Донбасі перед Великоднем: проросійські бойовики 12 разів порушили режим "тиші" Доба на Донбасі перед Великоднем: проросійські бойовики 12 разів порушили режим "тиші"
Протягом доби 1 травня бойовики 12 разів порушили режим тиші, внаслідок чого з української сторони є один військовий отримав поранення.
Сотні отримали поранення: війна на Донбасі та російська агресія забрала життя 240 дітей Сотні отримали поранення: війна на Донбасі та російська агресія забрала життя 240 дітей
Внаслідок російської агресії на сході України під час бойових дій загинули 240 дітей, ще 56 зникли безвісти, а сотні зазнали поранень.
Loading...
Load next