Доба на Донбасі перед Великоднем: проросійські бойовики 12 разів порушили режим "тиші"

Доба на Донбасі перед Великоднем: проросійські бойовики 12 разів порушили режим "тиші"
Протягом доби 1 травня бойовики 12 разів порушили режим тиші, внаслідок чого з української сторони є один військовий отримав поранення.

Учора російські противники використали міномети 82-го калібру, великокаліберні кулемети, гранатомети різних систем і стрілецьку зброю. На обстріли бойовиків українські бійці також відкривали вогонь у відповідь, повідомляють у штабі ООС.

"Поблизу Майорська був помічений ворожий БПЛА з перетином лінії розмежування, а в районі населеного пункту Водяне, застосувавши безпілотний літальний апарат, російсько-окупаційні війська скинули осколкові гранати ВОГ-17 на позиції українських військових", - повідомляють у штабі.

Зокрема учора, 1 травня, ворог тричі відкривав вогонь у бік позицій ЗСУ неподалік населеного пункту Південне, поблизу Пісків противник двічі здійснив обстріл, а також неподалік населеного пункту Новгородське окупанти двічі відкривали вогонь.

Внаслідок вчорашніх обстрілів один український військовий дістав поранення. Йому надали медичну допомогу та доправили до госпіталю, наразі його стан здоров'я називають задовільним. Однак, з початку доби неділі, 2 травня, російські найманці на Донбасі режиму тиші не порушували.

"Станом на 7:00 ранку, 2 травня, порушень режиму припинення вогню не зафіксовано", - йдеться у ранковому зведенні штабу Операції об'єднаних сил.

Внаслідок порушення режиму "тиші" українська сторона повідомила про дії збройних формувань Російської Федерації представників ОБСЄ.

Читайте також
На Великдень бойовики лише один раз порушили режим "тиші" на Донбасі На Великдень бойовики лише один раз порушили режим "тиші" на Донбасі
Серед українських військових втрат нема, однак російські окупанти відкривали вогонь з великокаліберних кулеметів неподалік Катеринівки.
Російські бойовики за добу тричі порушили режим тиші на Донбасі Російські бойовики за добу тричі порушили режим тиші на Донбасі
Від початку сьогоднішньої доби, 30 квітня, в зоні Операції Об'єднаних сил було зафіксовано три порушення режиму тиші, при цьому проросійські бойовики застосовували заборонені міномети.
Сотні отримали поранення: війна на Донбасі та російська агресія забрала життя 240 дітей Сотні отримали поранення: війна на Донбасі та російська агресія забрала життя 240 дітей
Внаслідок російської агресії на сході України під час бойових дій загинули 240 дітей, ще 56 зникли безвісти, а сотні зазнали поранень.
Loading...
Load next