Дочка судді Печерського суду вибачилася за образи українців та підтримку анексії Криму (відео)

Дочка судді Печерського суду вибачилася за образи українців та підтримку анексії Криму (відео)
Анастасія, дочка судді Печерського суду Києва вибачилася за своє вчорашнє скандальне відео з грубими висловлюваннями щодо українців, заявою про підтримку анексії Криму та захистом російськомовного виконавця Басти, який виступав на окупованій території.

Свою заяву-спростування Анастасія Константінова опублікувала в мережі Instagram, сьогодні, 8 травня. За словами дівчини вона жодному разі не хотіла образити громадян України й тих, хто захищає територіальну цілісність країни.

"З приводу мого неправильного висловлювання на моїй інстаграм-сторінці, я хочу зробити заяву і принести вибачення українським громадянам, у яких висловлена ​​мною інформація викликала обурення і виправданий гнів", - заявила Анастасія.

Зокрема 20-річна киянка зазначила, що є прихильницею творчості російського виконавця Басти, однак своєю чергою не знала про його політичні погляди та підтримку окупації Криму.

"Якщо він дійсно підтримував анексію Криму, то я не поділяю цього", - сказала дівчина.

Зрештою дочка судді Печерського суду Христини Константінової, Анастасія вибачилася перед українцями, які захищають свою територію та відстоюють інтереси територіальної цілісності. При цьому дівчина заявила про те, що її батьки є суддями, і заявила про готовність відповісти за сказані слова відповідно до закону.

"Так, я дійсно з сім'ї юристів, які поважають закон і Конституцію України... Я усвідомлюю, що я зганьбила їхні імена. І разом з тим мені 20 років, я є дієздатною людиною, і готова понести відповідальність за сказане", - розповіла Анастасія.

Зазначимо, що Анастасія є студенткою 3-го курсу університету Шевченка й повідомила, що вважає себе патріотом України. Зокрема за її словами вона поважає українців й людей, які захищають територіальну цілісність України. Однак, додамо, що на відео яке опублікувала дівчина у соцмережі помітно, що текст який вона виголосила був написаний та вона його читала.

Нагадаємо, що донька судді Печерського райсуду Києва Крістіни Константінової та керівника відділу з розслідування справ Майдану в ДБР Анатолія Тарасюка записала відео, де закликала українців змиритися з російською окупацією Криму. Також 20-річна дівчина назвала українців "бидлом", а Крим – "російським".

Читайте також
Дочка київської судді назвала українців "бидлом", а Крим – "російським" (відео 18+) Дочка київської судді назвала українців "бидлом", а Крим – "російським" (відео 18+)
Донька судді Печерського райсуду Києва Крістіни Константінової та керівника відділу з розслідування справ Майдану в ДБР Анатолія Тарасюка записала відео, де закликала українців змиритися з російською окупацією Криму.
Зривав дахи з будинків: на сході окупованого Криму смерч зруйнував 12 будівель Зривав дахи з будинків: на сході окупованого Криму смерч зруйнував 12 будівель
На території окупованого Російською Федерацією Криму потужний смерч пошкодив 6 будинків і 6 господарських будівель.
Росія провела в окупованому Криму навчання з протиповітряної оборони Росія провела в окупованому Криму навчання з протиповітряної оборони
Російські військовослужбовці здійснили згортання пускових і радіолокаційних установок і здійснили марш в нові позиційні райони в окупованому Криму.
Loading...
Load next