Дочка київської судді назвала українців "бидлом", а Крим – "російським" (відео 18+)

Дочка київської судді назвала українців "бидлом", а Крим – "російським" (відео 18+)
Донька судді Печерського райсуду Києва Крістіни Константінової та керівника відділу з розслідування справ Майдану в ДБР Анатолія Тарасюка записала відео, де закликала українців змиритися з російською окупацією Криму.

Відомо, що дівчину звати Настя і вона є донькою судді "Крісітіни Константінової". Інформацію про це опублікував на своїй сторінці у Facebook експерт з питань реформи судів та голова правління фундації DEJURE Михайло Жернаков.

"На відео вона іде на пляж. А ще виправдовує анексію Криму, використвує фразу "украінскоє дерьмо", називає українців бидлом, а кримнашиста Басту - улюбленим виконавцем", - йдеться у повідомленні.

Приводом для відеозвернення став інцидент із приїздом російського репера Басти до України, її "улюбленого виконавця". Дівчина опублікувала у своїх соцмережах історії в яких з обуреннями розповідала, що йде на пляж і хоче обговорити "новинні події". За словами дівчини, він – артист і приїхав відпочити, а щодо його поїздок у Крим, Настя вважає, що це нічого не означає. 

"Якесь наше бидло українське… вгомоніться, бл*ть. Те, що він артист і виступав у Криму, взагалі нічого, бл*ть не значить. Він (Крим) уже не наш. Змиріться вже, бл*ть. Про*бали", - моційно розповіла дівчина у відео.

Потім дівчина образила усіх українців і назвала народ "бидлом та ганьбою".  Зокрема, на її думку, в Україну давно не приїжджають "нормальні виконавці".

"Кого нам слухати? Наше українське гі*но слухати? Я не виводжу, у мене вуха в’януть від цього гі*на. alyona alyona цю слухати? Кого слухати? У нас одиниці… Дикуни просто, немає слів", - розповіла Настя.

Зазначимо, що у Центрі протидії корупції зазначили, що матір дівчини, суддя Христина Константінова відправила під домашній арешт Сергія Філімонова й Романа Ратушного, які протестували на Банковій, а раніше дозволяла обшуки в Автомайдані.

"Звісно, що доброчесна, заробляє 1 млн грн на рік. А донька вчиться на юридичному факультеті й теж у майбутньому може стати суддею. Як вам сімейка?", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що нещодавно у Київ приїхав російський репер Баста, який раніше відвідував територію окупованої АР й проти якого раніше діяла заборона через виступи та незаконне відвідування Криму. Зокрема у 2017 році Баста був одним з тих, хто вибирав найкращу пісню про Кримський міст, незаконно побудований окупаційною владою.

 

Читайте також
Дочка судді Печерського суду вибачилася за образи українців та підтримку анексії Криму (відео) Дочка судді Печерського суду вибачилася за образи українців та підтримку анексії Криму (відео)
Анастасія, дочка судді Печерського суду Києва вибачилася за своє вчорашнє скандальне відео з грубими висловлюваннями щодо українців, заявою про підтримку анексії Криму та захистом російськомовного виконавця Басти, який виступав на окупованій території.
Росія розпочала відведення своїх військ з території окупованого Криму Росія розпочала відведення своїх військ з території окупованого Криму
Російська Федерація розпочала повернення своїх військ з Криму, військові справді почали роз'їжджатись на свої місця постійної дислокації. Напередодні міністр оборони Росії Сергій Шойгу заявив про закінчення навчань російських військових.
Україна заарештувала 12 російських літаків, які літали до окупованого Криму Україна заарештувала 12 російських літаків, які літали до окупованого Криму
Російські літаки "долітались" до Криму. Український суд за клопотанням прокуратури АР Криму та міста Севастополя арештував 12 літаків російського авіаперевізника який здійснював польоти до закритого Україною пункту пропуску "Сімферополь-авіа".
Loading...
Load next