На Буковині водій перекинувся на тракторі, внаслідок чого загинула 6-річна дитина

На Буковині водій перекинувся на тракторі, внаслідок чого загинула 6-річна дитина
Учора ввечері, 12 травня в селі Байраки Чернівецької області водій трактора не впорався з керуванням та допустив його перекидання. Внаслідок аварії загинула 6-річна дитина, яка знаходилась в кабіні транспорту.

Внаслідок автопригоди малолітня отримала травми несумісні з життям, повідомляє пресслужба поліції Чернівецької області.

"Повідомлення про ДТП надійшло до поліції від фельдшера первинної медико-санітарної допомоги села Байраки", - йдеться у повідомленні поліції.

Правоохоронцям вдалось встановити. що за кермом транспорту перебував 43-річний житель села Велика Буда Чернівецького району, який й допустив падіння транспорту.

Зокрема за фактом скоєння злочину слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 286 - Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами. Санкція статті передбачає покарання - позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Читайте також
Стали відомі деталі про сім'ю, яка загинула внаслідок аварії на Рівненщині (фото) Стали відомі деталі про сім'ю, яка загинула внаслідок аварії на Рівненщині (фото)
Подружжя разом із тримісячним сином їхало на кладовище, однак внаслідок зіткнення із мікроавтобусом сім'я померла - батько та син на місці події, а мати у лікарні через декілька годин після ДТП.
На Прикарпатті під колесами сміттєвоза загинув 46-річний чоловік (фото 18+) На Прикарпатті під колесами сміттєвоза загинув 46-річний чоловік (фото 18+)
Водій сміттєвоза не переконався у безпечності руху та вчинив наїзд на іншого працівника - 46-річного коломиянина.
Жінка-водій у реанімації: внаслідок лобового зіткнення на Закарпатті загинули двоє людей (фото) Жінка-водій у реанімації: внаслідок лобового зіткнення на Закарпатті загинули двоє людей (фото)
На трасі "Київ-Чоп", між селами Іванівці та Клячаново, що на Закарпатті, зіткнулися два автомобілі марки "Volkswagen Passat". Внаслідок лобового зіткнення загинуло дві людини, ще одна у реанімації.
Loading...
Load next