На Прикарпатті під колесами сміттєвоза загинув 46-річний чоловік (фото 18+)

На Прикарпатті під колесами сміттєвоза загинув 46-річний чоловік (фото 18+)
Водій сміттєвоза не переконався у безпечності руху та вчинив наїзд на іншого працівника - 46-річного коломиянина.

Смертельна аварія трапилась у селі Угорники, що на Прикарпатті ще у четвер, 10 червня, однак про це стало відомо лише сьогодні, 11 червня. Від отриманих травм чоловік, який стояв позаду сміттєвоза загинув на місці події, повідомляє пресслужба поліції в Івано-Франківській області.

10 червня близько 12:45 до Коломийського районного відділу поліції надійшло повідомлення про те, що по вулиці Юрія Гагаріна у селі Угорники трапилася смертельна аварія, - повідомили у поліції.

За попередньою інформацією івано-франківської поліції, 61-річний водій сміттєвоза не переконався у безпечності руху та наїхав на свого колегу, 46-річного коломиянина, в той час, коли той забирав сміття. Зокрема, згодом після наїзду водія сміттєвоза перевірили на стан сп’яніння – виявилось, що чоловік був тверезий.

За даним фактом смерті працівника слідчі розпочали кримінальне провадження. Зазначимо, що за інформацією видання Zaxid.net обоє чоловіків є працівниками сміттєвого перевізника ТОВ "АВЕ Івано-Франківськ", яке вивозить сміття у трьох районах Івано-Франківської області.

Читайте також
Їхали в службовому автомобілі у відрядження: на Одещині троє поліцейських загинули у ДТП (фото) Їхали в службовому автомобілі у відрядження: на Одещині троє поліцейських загинули у ДТП (фото)
Автомобіль, в якому їхали загиблі, з’їхав у кювет, зіштовхнувся з бетонною опорою і перекинувся.
На Буковині водій перекинувся на тракторі, внаслідок чого загинула 6-річна дитина На Буковині водій перекинувся на тракторі, внаслідок чого загинула 6-річна дитина
Учора ввечері, 12 травня в селі Байраки Чернівецької області водій трактора не впорався з керуванням та допустив його перекидання. Внаслідок аварії загинула 6-річна дитина, яка знаходилась в кабіні транспорту.
Жінка-водій у реанімації: внаслідок лобового зіткнення на Закарпатті загинули двоє людей (фото) Жінка-водій у реанімації: внаслідок лобового зіткнення на Закарпатті загинули двоє людей (фото)
На трасі "Київ-Чоп", між селами Іванівці та Клячаново, що на Закарпатті, зіткнулися два автомобілі марки "Volkswagen Passat". Внаслідок лобового зіткнення загинуло дві людини, ще одна у реанімації.
Loading...
Load next