На Одещині прикордонники затримали злочинця, якого розшукував Інтерпол (фото)

На Одещині прикордонники затримали злочинця, якого розшукував Інтерпол (фото)
Співробітники Білгород-Дністровського прикордонного загону затримали чоловіка, який нелегально перетнув кордон України та Молдови. Згодом з'ясувалось, що чоловік перебуває в розшуку Інтерполу від 2016 року.

Прикордонники затримали чоловіка, коли отримали дізналися, що його розшукує Інтерпол за скоєння низки злочинів.

Зокрема 38-річний житель Молдови за допомогою автомобіля намагався незаконно потрапити на територію України поза пунктами пропуску, повідомляє пресслужба Південного управління Держприкордонслужби.

"У населеному пункті Нова Царичанка, що на Одещині, за 10 кілометрів від кордону, прикордонники затримали 38-річного громадянина Молдови", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що за рішенням молдовського суду правопорушника засуджено до 6 років позбавлення волі. Він скоїв ряд грабежів, умисно наносив тілесні ушкодження, був замішаний в хуліганстві та крадіжках.

Згодом, після затримання міжнародного злочинця, щоб передати його правоохоронцям Молдови, чоловіка відвезли до кордону.

Читайте також
СБУ затримала у Києві чоловіка, якого розшукує Інтерпол СБУ затримала у Києві чоловіка, якого розшукує Інтерпол
Правоохоронці Служби безпеки України затримали зловмисника, який є громадянином Республіки Молдова та якого розшукував Інтерпол за вчинення кримінальних злочинів у своїй рідній країні.
На Закарпатті затримали громадянина Румунії, якого за вбивство розшукував Інтерпол На Закарпатті затримали громадянина Румунії, якого за вбивство розшукував Інтерпол
Громадянин Румунії скоїв вбивство у Німеччині та намагався уникнути покарання через, що і знаходився у міжнародному розшуку.
На Харківщині СБУ затримала молдаванина, якого п'ять років розшукував Інтерпол На Харківщині СБУ затримала молдаванина, якого п'ять років розшукував Інтерпол
П'ять років 32-річний молдаванин перебував в міжнародному розшуку за лінією Інтерполу. Чоловік вчинив шахрайство в особливо великих розмірах.
Loading...
Load next