У Києві СБУ затримала росіянина, якого 2 роки розшукував Інтерпол

У Києві СБУ затримала росіянина, якого 2 роки розшукував Інтерпол
Чоловік вчиняв тяжкі злочини, пов’язані із фінансовими оборудками.

Контррозвідники СБУ встановили, що росіянин переховується на території України, аби уникнути кримінальної відповідальності, від правоохоронців Литовської Республіки. Його оголосили у міжнародний розшук за вчинення тяжких злочинів, пов’язаних із фінансовими оборудками.

Про це пише ПравдаТУТ News з посиланням на СБУ.

Зловмисник намагався легалізуватись у Хмельницькому. Проте після того, як його задум провалився, він утік та «заліг» у Києві, де його і затримала СБУ.

Наразі вирішується питання щодо застосування до іноземця екстрадиційного арешту. Також перевіряється його можлива причетність до скоєння злочинів в Україні.

Операцію провели співробітники Хмельницького управління СБУ під процесуальним керівництвом прокуратури.

Нагадаємо, українські десантники ліквідували ворожу колону.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
СБУ затримала у Києві чоловіка, якого розшукує Інтерпол СБУ затримала у Києві чоловіка, якого розшукує Інтерпол
Правоохоронці Служби безпеки України затримали зловмисника, який є громадянином Республіки Молдова та якого розшукував Інтерпол за вчинення кримінальних злочинів у своїй рідній країні.
На Закарпатті затримали громадянина Румунії, якого за вбивство розшукував Інтерпол На Закарпатті затримали громадянина Румунії, якого за вбивство розшукував Інтерпол
Громадянин Румунії скоїв вбивство у Німеччині та намагався уникнути покарання через, що і знаходився у міжнародному розшуку.
На Одещині прикордонники затримали злочинця, якого розшукував Інтерпол (фото) На Одещині прикордонники затримали злочинця, якого розшукував Інтерпол (фото)
Співробітники Білгород-Дністровського прикордонного загону затримали чоловіка, який нелегально перетнув кордон України та Молдови. Згодом з'ясувалось, що чоловік перебуває в розшуку Інтерполу від 2016 року.
Loading...
Load next