України немає: Росія опублікувала остаточний список недружніх країн

України немає: Росія опублікувала остаточний список недружніх країн
До списку іноземних держав, які скоюють недружні дії стосовно Російської Федерації від 13 травня, внесли лише Чехію та Сполучені Штати Америки.

Російська Федерація опублікувала список іноземних держав, які, на думку російських посадовців, здійснюють "недружні" дії щодо їхньої держави. Відповідне розпорядження уряду РФ було опубліковане на порталі правової інформації.

Зокрема з розпорядження російського уряду стає відомо, що посольству Чехії дозволили взяти на роботу 19 людей, які перебувають у Росії, а ось посольству США не можна наймати на роботу взагалі нікого з громадян Росії.

Зазначимо, що створити список із переліком "недружніх" країн уряду наприкінці квітня доручив президент Росії Володимир Путін.  

Нагадаємо, що наприкінці квітня Російська Федерація сформувала ймовірний список із 10 недружніх країн в який в той час входила і Україна. Окрім того, там перебували Австралія, Канада, США та ще низка країн, які входять до складу Європейського Союзу.

Читайте також
Військовий катер США зайшов у Чорне море, Росія тим часом відправляє свою "Москву" Військовий катер США зайшов у Чорне море, Росія тим часом відправляє свою "Москву"
Патрульний катер берегової охорони Сполучених Штатів Америки "Hamilton" сьогодні, 27 квітня увійшов в акваторію Чорного моря. Планується, що він буде підтримувати американських союзників та партнерів України у Чорноморському регіоні.
У випадку наступу Росії США може евакуювати американців з України - CNN У випадку наступу Росії США може евакуювати американців з України - CNN
Планування евакуації на випадок надзвичайних ситуацій очолює Пентагон.
США може відправити свої військові кораблі у Чорне море через ситуацію із Росією США може відправити свої військові кораблі у Чорне море через ситуацію із Росією
Америка розглядає можливість відправлення військових кораблів у Чорне море протягом найближчих декількох тижнів. В такий спосіб хочуть підтримати Україну через посилену військову присутність РФ біля українських кордонів.
Loading...
Load next