Росія визнала Україну недружньою державою: які країни є ще у списку РФ

Росія визнала Україну недружньою державою: які країни є ще у списку РФ
Російська Федерація сформувала список із 10 недружніх країн в який входить і Україна. Окрім того, там є Австралія, Канада, США та ще низка країн, які входять до складу Європейського Союзу.

У квітні 2021 року Міністерство закордонних справ Росії офіційно повідомило про початок формування списку "недружніх" країн. Зокрема колишній міністр фінансів Олександр Данилюк на своїй сторінці у Facebook заявив, що Україна знову опинилася у СНД, однак абревіатура розшифровується як "Список недружніх країн".

"Ну ось ми знов у СНД - цього разу, це - Союз Недружественных Держав", - зазначив у дописі Данилюк.

Український політик та громадський діяч Борис Береза також зазначив, що Кремль - не друг України і за це російський уряд може дякувати лише собі. 

"Російське телебачення подає свою аудиторію новими введеннями. Зараз національні зрадники не цікаві, а в топі порядку денного - ′′недружні країни". Ми в порядній компанії. Нам потрібно посилити співпрацю з ними. Але хотілося б побачити список дружніх країн в Росії", - заявив Береза.

Нагадаємо, що нещодавно Володимир Зеленський заявив, що все йде до того, що зустріч із російським президентом може все ж таки відбутися. Своєю чергою у Кремлі заявили, що підтримують ініціативу Зеленського про проведення зустрічі з Володимиром Путіним.

Читайте також
Росія погрожує, що депортує з країни понад 150 тисяч українських нелегалів Росія погрожує, що депортує з країни понад 150 тисяч українських нелегалів
Міністерство внутрішніх справ Російської Федерації заявило, що до 15 червня усі нелегали повинні покинути територію країни. В іншому випадку їх "виженуть" з країни, зокрема у Росії наразі перебуває понад 150 тисяч українців.
Кравчук про відведення військ РФ: "Ми не повинні заспокоюватися" Кравчук про відведення військ РФ: "Ми не повинні заспокоюватися"
Перший президент України, Леонід Кравчук заявив, що відведення російських військ від українських кордонів і з території окупованого Криму не привід для України та світової громадськості розслаблятися.
Зеленський намагався поговорити з Путіним, однак він відмовився Зеленський намагався поговорити з Путіним, однак він відмовився
Після загибелі чотирьох українських військових під Шумами, президент України Володимир Зеленський намагався поговорити з Путіним. Однак, той відмовився, бо ніби то нема про, що говорити.
Loading...
Load next