У Києві фотограф представлявся дівчинкою та виманював у дітей інтимні фото в Instagram (відео)

У Києві фотограф представлявся дівчинкою та виманював у дітей інтимні фото в Instagram (відео)
У Києві впіймали фотографа, який збирав дитячу порнографію. Він шантажував своїх жертв, спілкуючись від імені дівчинки та вимагав у неповнолітніх дітей інтимні фото.

У Києві правоохоронці викрили 38-річного фотографа, який виготовляв дитячу порнографію, повідомляє пресслужба Київської міської прокуратури у Telegram.

Відомо, що на початку квітня цього року зловмисник створив профіль в Instagram під вигаданим ім'ям і почав спілкуватися з 9-річною дівчинкою, теж представившись дівчинкою.

Реалізуючи свій злочинний умисел та налагодивши контакт і отримавши певну довіру дівчинки, чоловік вмовив її до створення особистих зображень в оголеному вигляді, - йдеться у повідомленні прокуратури.

Згодом отримавши декілька відвертих фото, чоловік шляхом шантажу та погроз їх розповсюдження іншим особам, примусив малолітню дитину зробити ще відвертіші фотографії в сексуальних образах з моделюванням сексуальної поведінки та зображенням її статевих органів, що відповідно дитина і зробила.

Правоохоронцям вдалось також з'ясувати, що зловмисник є одруженим й має двоє дітей. В ході обшуків у 38-річного дитячого фотографа виявили численні фото і відео дитячої порнографії 9-річної дівчинки, а також ж інших жертв зловмисника.

Чоловіку повідомили про підозру за фактом створення дитячої порнографії із залученням малолітньої дівчинки. Тепер йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від 9 до 15 років.

 

Читайте також
Вимагали 35 тисяч доларів: СБУ викрила злочинців, які займались рекетом на Київщині та Чернігівщині (відео) Вимагали 35 тисяч доларів: СБУ викрила злочинців, які займались рекетом на Київщині та Чернігівщині (відео)
Семеро чоловіків входили до складу міжрегіонального злочинного угруповання та були причетні до скоєння тяжких злочинів. Зокрема вони неодноразово вимагали гроші у мешканців Київської та Чернігівської областей.
Масові святкування в період карантину: Тищенко влаштував вечірку для своєї дружини Масові святкування в період карантину: Тищенко влаштував вечірку для своєї дружини
У київській поліції відкрили кримінальне провадження щодо порушення карантинних вимог в одному з готелів столиці, де день народження дружини святкував депутат від "Слуги народу", Микола Тищенко.
На Київщині знайшли 2-річного хлопчика, який усю ніч просидів у лісі На Київщині знайшли 2-річного хлопчика, який усю ніч просидів у лісі
У селі Рагівка Вишгородського району Київської області, 14 квітня зник дворічний хлопчик. Батьки дитини протягом п'яти годин намагались самостійно відшукати дитину, однак усі спроби були марними.
Loading...
Load next