Обидвоє у лікарні: у Польщі ліфт із двома українцями зірвався з 15-го поверху

Обидвоє у лікарні: у Польщі ліфт із двома українцями зірвався з 15-го поверху
В одній із багатоповерхівок у польському місті Лодзь ліфт із двома українцями зірвався зі 40-метрової висоти - 15 поверх. Стан одного із постраждалих українців важкий.

У польському місті Лодзь внаслідок обриву ліфта двоє українців впали з 15 поверху. Як повідомили у польській поліції подія трапилась ще у п’ятницю, близько 13-ї години. Про це повідомляє TVN24.

Нещасний випадок стався в одному з багатоквартирних будинків на вулиці Піотрковской, 203, що у місті Лодзь.

Відомо, що двоє українців, віком 41 і 42 роки працювали на даху кабіни ліфта – фарбували шахту, однак в один момент несподівано кабіна зірвалася з 15 поверху. За словами правоохоронців, українських робітників від смерті врятувало те, що при падінні спрацював гальмівний механізм.

Ми не знаємо, чи могли постраждалі якось спричинити аварі, і чи забезпечив роботодавець належні запобіжні заходи. Маємо багато питань, на які потрібно знайти відповіді, - заявив представник польської інспекції праці Вальдемар Клуча.

Наразі відомо, що один із постраждалих українців перебуває у важкому стані після аварії, проте співробітники польської поліції поки не змогли нічого сказати про стан іншого. Триває слідство щодо з'ясування усіх обставин аварії.

Читайте також
Обвалення ліфта з українцями в Польщі: деталі нещасного випадку Обвалення ліфта з українцями в Польщі: деталі нещасного випадку
У польському місті Лодзь внаслідок обриву ліфта двоє українців впали з 15 поверху. На місце події прибули медики, які евакуювали постраждалих українців і госпіталізували їх до лікарні.
На кордоні з Польщею затримали українця, який перевозив 66 кілограм бурштину На кордоні з Польщею затримали українця, який перевозив 66 кілограм бурштину
На пункті пропуску "Шегині" українські прикордонники затримали 44-річного чоловіка, який в своєму мікроавтобусі перевозив контрабанду - 66 кілограмів бурштину. "Сонячне" каміння чоловік заховав у порожнинах порогів автомобіля.
Українок, які постраждали у ДТП в Польщі виписали з лікарень Українок, які постраждали у ДТП в Польщі виписали з лікарень
У Польщі з лікарень уже виписали всіх українців, які постраждали у двох автомобільних аваріях, що трапились 6 та 22 березня.
Loading...
Load next