Обвалення ліфта з українцями в Польщі: деталі нещасного випадку

Обвалення ліфта з українцями в Польщі: деталі нещасного випадку
У польському місті Лодзь внаслідок обриву ліфта двоє українців впали з 15 поверху. На місце події прибули медики, які евакуювали постраждалих українців і госпіталізували їх до лікарні.

Ліфт з 41 і 42-річним громадянами України, які обслуговували його кабіну, впав з 15 поверху в центрі міста Лодзь у Польщі. Нещасний випадок стався в одному з багатоквартирних будинків на вулиці Піотрковской. 

Відомо, що двоє громадян України, які постраждали внаслідок обвалення ліфту "з незрозумілих причин", фарбували шибки на даху кабіни під час трагедії, повідомляє сайт польського новинного телеканалу Tvn24.

Виносили поранених на рівні -1. Один з постраждалих українців був у важкому стані. У другого були менш серйозні травми, в основному черепні, - розповів молодший капітан Лодзинської пожежної частини Петро Висоцький.

Зокрема після нещасного випадку на місце прибули медики-рятувальники, які евакуювали постраждалих і госпіталізували. Однак, причини аварії наразі невідомі.

Ми вивчаємо обставини аварії і перевіряємо, чи були співробітникам гарантовані умови для безпечного виконання дорученої їм роботи... Ми не знаємо, чи могли постраждалі внести свій вклад до аварії, і чи забезпечив роботодавець адекватні запобіжні заходи. У нас багато питань, на які потрібно відповісти, - розповів співробітник Національної інспекції праці в Лодзі Вальдемар Клюха.

На місці події працюють інспекція з праці, поліція і прокурор.

Нагадаємо, що за словами правоохоронців, українських робітників від смерті врятувало те, що при падінні спрацював гальмівний механізм. Медики витягли постраждалих українців, обидва залишилися живими, їх відвезли в лікарню. Один з поранених у важкому стані.

Читайте також
Обидвоє у лікарні: у Польщі ліфт із двома українцями зірвався з 15-го поверху Обидвоє у лікарні: у Польщі ліфт із двома українцями зірвався з 15-го поверху
В одній із багатоповерхівок у польському місті Лодзь ліфт із двома українцями зірвався зі 40-метрової висоти - 15 поверх. Стан одного із постраждалих українців важкий.
На кордоні з Польщею затримали українця, який перевозив 66 кілограм бурштину На кордоні з Польщею затримали українця, який перевозив 66 кілограм бурштину
На пункті пропуску "Шегині" українські прикордонники затримали 44-річного чоловіка, який в своєму мікроавтобусі перевозив контрабанду - 66 кілограмів бурштину. "Сонячне" каміння чоловік заховав у порожнинах порогів автомобіля.
Українок, які постраждали у ДТП в Польщі виписали з лікарень Українок, які постраждали у ДТП в Польщі виписали з лікарень
У Польщі з лікарень уже виписали всіх українців, які постраждали у двох автомобільних аваріях, що трапились 6 та 22 березня.
Loading...
Load next