На Одещині трапилась смертельна ДТП: загинуло троє осіб (відео)

На Одещині трапилась смертельна ДТП: загинуло троє осіб (відео)
Близько п'ятої години ранку недалеко від селища Любашівка Одеської області сталося зіткнення двох вантажних та трьох легкових автомобілів.

В Одеській області через зіткнення двох вантажних та трьох легкових автомобілів загинуло троє людей. Також є травмовані, наразі їм надають допомогу медики. Інцидент трапився близько п'ятої години ранку. Про це повідомили у пресслужбі поліції Одеської області.

До Любашівської центральної районної лікарні з місця аварії доставлено вісім постраждалих, серед яких п’ять неповнолітніх віком 15-ти та 16-ти років. В усіх політравми, забої, переломи, рублені рани. Кількість загиблих та їхні особи наразі встановлюються, - йдеться у повідомленні поліції.

Фото: Національна поліція

Наразі правоохоронці встановлюють обставини події. Водіїв просять утриматися від поїздок у вказаному напрямку або обрати альтернативний шлях. Зазначається, що зараз у бік Одеси об'їзд здійснюється по Старокиївській трасі.

Фото: Національна поліція

Нагадаємо, що в Оболонському районі столиці на проспекті Степана Бандери п'яний водій вантажівки збив двох людей на пішохідному переході. Одним із постраждалих виявився історик та сценарист "Суспільного" Олександр Зінченко - його товариш, Олександр Шибицький, помер від отриманих травм. Патрульні поліцейські зупинили порушника на Столичному шосе та затримали його. 

Читайте також
Їхали в службовому автомобілі у відрядження: на Одещині троє поліцейських загинули у ДТП (фото) Їхали в службовому автомобілі у відрядження: на Одещині троє поліцейських загинули у ДТП (фото)
Автомобіль, в якому їхали загиблі, з’їхав у кювет, зіштовхнувся з бетонною опорою і перекинувся.
На Одещині військові потрапили в аварію: є постраждалі (фото) На Одещині військові потрапили в аварію: є постраждалі (фото)
За даними поліції, водій Lexus прямував зі знайомою в бік Одеси, але не впорався з керуванням і виїхав на зустрічну смугу. Внаслідок зіткнення постраждало 5 осіб.
Жінка-водій у реанімації: внаслідок лобового зіткнення на Закарпатті загинули двоє людей (фото) Жінка-водій у реанімації: внаслідок лобового зіткнення на Закарпатті загинули двоє людей (фото)
На трасі "Київ-Чоп", між селами Іванівці та Клячаново, що на Закарпатті, зіткнулися два автомобілі марки "Volkswagen Passat". Внаслідок лобового зіткнення загинуло дві людини, ще одна у реанімації.
Loading...
Load next