Вимагав мільйон доларів і гелікоптер: у Запоріжжі п'яний чоловік погрожував підірвати ТЦ (фото)

Вимагав мільйон доларів і гелікоптер: у Запоріжжі п'яний чоловік погрожував підірвати ТЦ (фото)
У Запоріжжі п'яний молодик погрожував підірвати торговий центр, у випадку якщо йому не дадуть мільйон доларів та гелікоптер. Під час переговорів чоловік знизив свої вимоги та суму до 15 тисяч доларів.

Мешканець Запоріжжя в стані алкогольного сп’яніння погрожував підірвати ТЦ "Україна". Погрожуючи вибухом, він забажав отримати мільйон доларів США та гелікоптер, повідомляє пресслужба поліції у Запорізькій області.

Відомо, що повідомлення про мінування торгового центру "Україна", який розташований на центральному проспекті міста надійшло до місцевої поліції 5 червня після 20:30 години вечора. За не здійснення вибуху, громадянин вимагав один мільйон доларів США та гелікоптер.  

Працівники управління вибухотехнічної служби ГУНП в Запорізькій області невідкладно прибули до торговельного закладу, де здійснили евакуацію близько 400 громадян, а також  перевірку приміщень і прилеглої території.  Інформація про мінування не підтвердилась, - повідомляють у поліції.

Згодом запорізькі правоохоронці розшукали псевдомінера. Ним виявився житель Запоріжжя 2000 року народження. Під час переговорів він погодився вже на суму у 15 тисяч доларів. Зрештою місцевого жителя у стані алкогольного сп'яніння затримали в його ж квартирі.

Чоловіку повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 259 - Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності Кримінального кодексу України. Зараз вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Фігуранту загрожує покарання у вигляді позбавленням волі на строк від двох до шести років.

Читайте також
В Одесі громадський активіст вимагав у жінки 80 тисяч гривень за "кришування" бізнесу (відео) В Одесі громадський активіст вимагав у жінки 80 тисяч гривень за "кришування" бізнесу (відео)
Правоохоронці затримали активіста та керівника громадської організації, який вимагав у жінки щомісячну плату - 80 тисяч гривень - за так зване "кришування" бізнесу.
У Києві замінували будівлю Верховної Ради: поліція шукає вибухівку (відео) У Києві замінували будівлю Верховної Ради: поліція шукає вибухівку (відео)
Київська поліція повідомила про мінування Верховної Ради, наразі правоохоронці перевіряють будівлю на наявність вибухівки.
На Львівщині спіймали на хабарі одного з директорів «Галсільлісу» Ігоря Белінського (фото) На Львівщині спіймали на хабарі одного з директорів «Галсільлісу» Ігоря Белінського (фото)
На Львівщині правоохоронці затримали голову золочівського підрозділу «Галсільлісу» під час отримання хабара.
Loading...
Load next