В Одесі громадський активіст вимагав у жінки 80 тисяч гривень за "кришування" бізнесу (відео)

В Одесі громадський активіст вимагав у жінки 80 тисяч гривень за "кришування" бізнесу (відео)
Правоохоронці затримали активіста та керівника громадської організації, який вимагав у жінки щомісячну плату - 80 тисяч гривень - за так зване "кришування" бізнесу.

Виявилось, що правопорушником є 44-річний активіст, який вимагав у однієї із одеських підприємниць 80 тисяч гривень за "кришування" її бізнесу. За невиконання своєї вимоги він погрожував 39-річній потерпілій фізичною розправою та знищенням майна, яке їй належить, повідомляє пресслужба Національної поліції у Одеській області.

Сьогодні, 3 червня, за силової підтримки спецпідрозділів КОРД та поліцейських особливого призначення чоловіка затримали відразу після отримання другої частини грошей, які він вимагав від потерпілої, - йдеться у повідомленні одеської поліції.

Поліцейські також провели обшуки під час яких за місцем проживання та роботи було вилучено гроші, отримані злочинним шляхом, та інші речові докази його незаконної діяльності. За вчинене йому загрожує позбавлення волі на строк від трьох до семи років

Зокрема, за повідомленням видання "Думская" вимагачем є Євген Резвушкін, лідер організації "Автомайдан Одеса". Відомо, що чоловік має приватну охоронну фірму "Варта міста", а також неодноразово потрапляв у поле зору поліції через хуліганство, незаконне поводження зі зброєю та насильство щодо працівників поліції.

 

Читайте також
У справі ексголови "Укравтодору" Новака у Польщі затримали громадянку України У справі ексголови "Укравтодору" Новака у Польщі затримали громадянку України
Польські спецслужби затримали українку у справі колишнього очільника "Укравтодору" Славоміра Новака. Українську фігурантку справи звинувачують у відмиванні коштів.
В Одесі на хабарі у 50 тисяч гривень затримали директора підприємства (відео) В Одесі на хабарі у 50 тисяч гривень затримали директора підприємства (відео)
В Одесі правоохоронці затримали на хабарі в 50 тисяч гривень директора комунального підприємства міської ради.
У США затримали банду злочинців, які вкрали з сейфів в Україні понад 30 мільйонів доларів У США затримали банду злочинців, які вкрали з сейфів в Україні понад 30 мільйонів доларів
Виявилось, що організаторами злочинної групи були українці, які мали подвійне громадянство. Зокрема учасникам банди вдалось вкрасти із банківських сейфів України понад 30 мільйонів доларів.
Loading...
Load next