На Закарпатті викрили нелегалів, які під виглядом студентів прибували в Україну (відео)

На Закарпатті викрили нелегалів, які під виглядом студентів прибували в Україну (відео)
Українські прикордонники викрили схему незаконної міграції, учасники якої переправляли через кордон в Україну, а згодом у ЄС вихідці з Південної Азії.

За переміщення кожного нелегала "переправники" брали від 3 до 6 тисяч доларів СШАповідомила пресслужба Держприкордонслужби України.

В листопаді минулого року організатори незаконної схеми спробували переправити в Угорщину і Румунію понад 20 нелегальних мігрантів, які перебували в Україну під виглядом студентів. Тоді прикордонникам Мукачівського загону вдалось затримати сім груп таких нелегалів.

Під час слідства вдалось встановити адреси перебування та проживання учасників злочинного угруповання, які організували канал незаконного переправлення через державний кордон нелегальних мігрантів з Азії до країн Європейського Союзу. Санкціоновані обшуки відбулися сьогодні вранці, - повідомили у прикордонній службі.

Під час обшуків вдалось виявити електронні носії інформації, радіостанції, блокнот із чорновими записами підозрюваних, мобільні телефони та значні суми грошей у найрізноманітнішій валюті. Зокрема також було виявлено документи та запрошення на навчання громадян Афганістану й пакети з невідомою речовиною темного кольору.

Двом фігурантам кримінальної справи оголосили про підозру. Їм загрожує до 7 років в’язниці з позбавленням права обіймати певні посади або здійснювати певну діяльність на строк до 3 років.

 

Читайте також
У ДТП на трасі Мукачево-Львів загинули троє людей (фото) У ДТП на трасі Мукачево-Львів загинули троє людей (фото)
Вчора ввечері, 26 квітня, близько 19 год сталось смертельна ДТП на трасі Мукачево-Рогатин-Львів між селами Залужжя та Зубівка Мукачівського району.
П'ятьох українських нелегалів які, підробили документи, затримали на кордоні з Польщею П'ятьох українських нелегалів які, підробили документи, затримали на кордоні з Польщею
Громадяни України були затримані за використання фальшивих документів під час перетину кордону Польщі. Зокрема випадки підробок були зафіксовані на пунктах пропуску Гребене та Дорогуськ.
На Закарпатті лікарі борються за життя жінки, яка обгоріла під час спалювання трави На Закарпатті лікарі борються за життя жінки, яка обгоріла під час спалювання трави
На Закарпатті через спалювання сухостою вже постраждало троє людей, повідомили місцеві рятувальники.
Loading...
Load next