Для нових обстрілів окупанти пишуть на ракетах «Христос Воскрес!» (відео)

Для нових обстрілів окупанти пишуть на ракетах «Христос Воскрес!» (відео)
Роблять це для того, аби "хоч якось розважитись".

Окупанти у Великдень планують влаштувати ще більше обстрілів мирного населення та українських захисників. Для загарбників, які так пишаються своєю «руZZкою духовністю», насправді немає нічого святого вони навіть готують спеціальні снаряди і пишуть на них «Христос Воскрес!».

Про це свідчать нові перехоплення розмов окупантів від Служби безпеки України.

Наши пацаны пасхалки хохлам готовят. Танкисты на снарядах пишут «Христос воскрес!» Развлекаемся, как можем… - розповідає окупант своїй дружині.

Вони сміються і радіють із таких «привітань». Хоча коли мова заходить про справи у його підрозділі, який стоїть у Миколаївській області, тон загарбника одразу стає іншим. Із 19 людей у його взводі залишилося лише 7. Інших – убили або втекли. І перспективи поповнення немає.

Тут никого не добавляют. Наоборот – все уезжают! Кого нам добавлять? Тут все бегут! У нас из бригады уволилось уже 600 человек… Тут остались только самые стойкие и алкаши, - резюмує окупант.

Нагадаємо, за минулу добу знищено ще близько 400 рашистів. Від початку повномасштабного вторгнення, ЗСУ ліквідувало уже 21600 осіб з особового складу російських військ.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Незаконно переправляв людей через кордон: прикордонники затримали іноземця (відео) Незаконно переправляв людей через кордон: прикордонники затримали іноземця (відео)
Чоловіка зловили на гарячому — якраз отримував грошову винагороду.
Україна додатково залучає до кордону із Білоруссю 8,5 тисяч військовослужбовців ДПСУ, НГУ та поліцейських (фото) Україна додатково залучає до кордону із Білоруссю 8,5 тисяч військовослужбовців ДПСУ, НГУ та поліцейських (фото)
Під час робочого візиту у Волинську область міністр внутрішніх справ Денис Монастирський перевірив стан охорони державного кордону з Республікою Білорусь і місця дислокації додаткових сил МВС, де розташовано підрозділи Держприкордонслужби, Нацгвардії та Нацполіції.
Loading...
Load next