СБУ затримала розшукуваного Інтерполом росіянина-терориста

СБУ затримала розшукуваного Інтерполом росіянина-терориста
У Черкасах правоохоронці СБУ викрили іноземця, який перебував в міжнародному розшуку. Чоловіка звинувачують у вчиненні злочинів терористичного характеру.

Іноземець переховувався на території України з 2019 року. Тут він намагався уникнути кримінальної відповідальності за злочини, вчинені на території іншої держави, повідомляє пресслужба СБУ.

Зловмисника із російським паспортом вдалося затримати у Черкасах під час спецоперації, яка проходила у межах протидії міжнародному тероризму.

Наразі до затриманого застосовано тимчасовий арешт терміном 40 діб і поміщено до державної установи «Черкаський слідчий ізолятор» до надходження запиту про його видачу від компетентних органів держави – ініціатора розшуку, - повідомили у Службі безпеки.

На світлинах, оприлюднених Службою безпеки, чоловік тримає у руках російський паспорт, ймовірно, він має громадянство країни-агресора.

Читайте також
Перебував у міжнародному розшуку Інтерпол: на Тернопільщині СБУ затримала одного зі "смотрящих" в Росії (відео) Перебував у міжнародному розшуку Інтерпол: на Тернопільщині СБУ затримала одного зі "смотрящих" в Росії (відео)
Працівники СБУ затримали російського кримінального авторитета, якого розшукував Інтерпол. Чоловік відомий за прізвиськом Рома Попенок.
В Україні викрили міжнародних злочинців, які продавали "фейкову" вакцину Pfizer за $250 (фото) В Україні викрили міжнародних злочинців, які продавали "фейкову" вакцину Pfizer за $250 (фото)
Правоохоронці СБУ викрили міжнародне злочинне угрупування, яке продавало підроблену вакцину американського виробництва Pfizer від коронавірусу. Вартість однієї фейкової дози становила 250 доларів.
СБУ затримала у Києві чоловіка, якого розшукує Інтерпол СБУ затримала у Києві чоловіка, якого розшукує Інтерпол
Правоохоронці Служби безпеки України затримали зловмисника, який є громадянином Республіки Молдова та якого розшукував Інтерпол за вчинення кримінальних злочинів у своїй рідній країні.
Loading...
Load next