Перебував у міжнародному розшуку Інтерпол: на Тернопільщині СБУ затримала одного зі "смотрящих" в Росії (відео)

Перебував у міжнародному розшуку Інтерпол: на Тернопільщині СБУ затримала одного зі "смотрящих" в Росії (відео)
Працівники СБУ затримали російського кримінального авторитета, якого розшукував Інтерпол. Чоловік відомий за прізвиськом Рома Попенок.

У місті Кременець Тернопільської області правоохоронці затримали "кримінального авторитета" з РФ, відомого під прізвиськом "Рома Попенок", який перебував у міжнародному розшуку Інтерпол за участь у злочинній організації.

Так званий смотрящий за Ульяновською областю РФ займався поширенням впливу російського криміналітету на український регіон повідомила пресслужба СБУ.

За оперативною інформацією розшукуваний обіймав у російському кримінальному середовищі високе становище і перебував у статусі "смотрящого" за Ульянівською областю РФ. Щоб потрапити в Україну, зловмисник використав підроблені документи, оформленні на чуже ім’я, - йдеться у повідомленні СБУ.

Зокрема, співробітники СБУ затримали іноземця у місті Кременець, та передали його працівникам Національної поліції для подальших правових дій.

Окрім цього, російського "кримінального авторитета" перевіряють на можливу причетність до скоєння тяжких злочинів на території України. Наразі також вирішується питання про застосування до затриманого екстрадиційного арешту.

Читайте також
СБУ затримала розшукуваного Інтерполом росіянина-терориста СБУ затримала розшукуваного Інтерполом росіянина-терориста
У Черкасах правоохоронці СБУ викрили іноземця, який перебував в міжнародному розшуку. Чоловіка звинувачують у вчиненні злочинів терористичного характеру.
В Україні викрили міжнародних злочинців, які продавали "фейкову" вакцину Pfizer за $250 (фото) В Україні викрили міжнародних злочинців, які продавали "фейкову" вакцину Pfizer за $250 (фото)
Правоохоронці СБУ викрили міжнародне злочинне угрупування, яке продавало підроблену вакцину американського виробництва Pfizer від коронавірусу. Вартість однієї фейкової дози становила 250 доларів.
СБУ затримала у Києві чоловіка, якого розшукує Інтерпол СБУ затримала у Києві чоловіка, якого розшукує Інтерпол
Правоохоронці Служби безпеки України затримали зловмисника, який є громадянином Республіки Молдова та якого розшукував Інтерпол за вчинення кримінальних злочинів у своїй рідній країні.
Loading...
Load next