2 тисячі доларів за дозвільні документи: гендиректора "Регістру судноплавства" викрили на хабарі

2 тисячі доларів за дозвільні документи: гендиректора "Регістру судноплавства" викрили на хабарі
Гендиректора та головного фахівця ДП "Класифікаційне товариство Реєстр судноплавства України" затримали після отримання неправомірної вигоди.

Про це в суботу повідомила пресслужба Офісу генпрокурора.

За даними слідства, службовці вимагали від представника підприємства 2 тис дол США за сприяння в складанні сертифікату і свідоцтва, які б дозволили підприємству здійснювати господарську діяльність, - йдеться у повідомленні.

Відомо, що наразі тривають першочергові слідчі дії, а також правоохоронці вирішують питання про обрання запобіжних заходів для обвинуваченого. Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчими Головного слідчого управління Національної поліції України.

Зауважимо, що підприємство «Класифікаційне товариство Регістр судноплавства України» належить до сфери управління Міністерства інфраструктури України.

В Офісі генпрокурора також нагадують, що підозрювані вважаються невинуватими у вчиненні злочину, тому не можуть бути покараними, доки їх її вину не буде доведено.  

Читайте також
Брата судді Вовка звільнили з розвідки після корупційного скандалу Брата судді Вовка звільнили з розвідки після корупційного скандалу
У ході проведення службового розслідування було виявлено факти порушення Юрієм Зонтовим військової дисципліни та умов проходження військової служби.
Гладковський подає до суду, через оголошення його сина в розшук Гладковський подає до суду, через оголошення його сина в розшук
Сина Гладковського звинувачують у хабарництві та корупції. Однак Гладковський-старший вирішив подати в суд на НАБУ ніби то через переслідування його сім'ї, яке триває вже два роки.
На Львівщині спіймали на хабарі одного з директорів «Галсільлісу» Ігоря Белінського (фото) На Львівщині спіймали на хабарі одного з директорів «Галсільлісу» Ігоря Белінського (фото)
На Львівщині правоохоронці затримали голову золочівського підрозділу «Галсільлісу» під час отримання хабара.
Loading...
Load next