Антикорупційний суд переніс засідання у справі проти Гладковського-молодшого

Антикорупційний суд переніс засідання у справі проти Гладковського-молодшого
Вищий антикорупційний суд переніс засідання у справі "Укроборонпрому" проти Ігоря Гладковського, якого підозрюють у корупційних схемах в оборонній сфері.

ВАКС переніс засідання суду на 17 травня в справі сина колишнього першого заступника секретаря РНБО Олега Гладковського – Ігоря Гладковського, якого підозрюють в одержанні хабаря  на суму 950 тисяч гривень в справі "Оптимумспецдеталь".

Про це повідомляє пресслужба Вищого антикорупційного суду.

"У зв’язку з тим, що обвинувачений не був представлений захисниками, колегія суддів ВАКС постановила відкласти підготовче судове засідання на 17 травня 2021 року о 17:30", - йдеться у повідомленні Антикорупційного суду.

Зокрема судове засідання перенесли через клопотання захисника Гладковського Сергія Казія про неможливість з'явитися на судове засідання. Адже зазначається, що адвокат наразі ніби то бере участь в іншому кримінальному провадженні.

Також зазначимо, що інший адвокат, який мав бути присутнім на засіданні суду не повідомив про причину свого неприбуття. Саме тому наступне засідання суду у справі Гладковського-молодшого проведуть 17 травня.

Зазначимо, що Ігор Гладковський повідомив Суспільному, що повністю заперечує свою провину у вчиненому злочині.

"Я повністю відкидаю будь-які обвинувачення. Я не завдав нікому ніякої шкоди, не вкрав ні в кого. Мене звинувачують, що я, не маючи повноважень, не будучи чиновником, нібито вплинув на те, що одне підприємство додало поворотну фінансову допомогу і повернуло її іншому. Коли кажуть про крадіжки, податки, цього всього не було", - заявив Гладковський-молодший.

Нагадаємо, що нещодавно Ігор Гладковський повернувся в Україну після того, як НАБУ оголосило його в розшук. Зокрема тоді Спеціалізована антикорупційна прокуратура вручила йому обвинувальний акт для передачі справи до суду.

Читайте також
Гладковський подає до суду, через оголошення його сина в розшук Гладковський подає до суду, через оголошення його сина в розшук
Сина Гладковського звинувачують у хабарництві та корупції. Однак Гладковський-старший вирішив подати в суд на НАБУ ніби то через переслідування його сім'ї, яке триває вже два роки.
Справу про розкрадання Гладковського-молодшого забрали у ВАКС Справу про розкрадання Гладковського-молодшого забрали у ВАКС
Апеляція Вищого антикорупційного суду передала для розгляду справу сина ексзаступника секретаря РНБО Олега Гладковського Ігоря Солом'янському районному суду міста Києва.
НАБУ оголосило в розшук Гладковського-молодшого через розкрадання і хабарництво НАБУ оголосило в розшук Гладковського-молодшого через розкрадання і хабарництво
Національне антикорупційне бюро оголосило в розшук одного з восьми підозрюваних у справі "Оптимумспецдеталь" Ігоря Гладковського. Його звинувачують у корупційних схемах в оборонній сфері.
Loading...
Load next