Скандал навколо криворізької «тисячки»: пацієнти лікарні скаржаться на жахливі умови (відео)

Скандал навколо криворізької «тисячки»: пацієнти лікарні скаржаться на жахливі умови (відео)
У Кривому Розі пацієнти хірургії другої міськлікарні скаржаться на жахливі умови у палатах. Медики на ці зауваження не зважають.

Пацієнти хірургічного відділення криворізької другої міської лікарні, яку ще називають «тисячка» поділилися в мережі відео з жахливими умовами у палатах.

На відео видно, що всі матраци у різних плямах та дірках, місцями погнили від постійної вологи. Людей, яких щойно прооперували, доводиться спати у таких умовах.

Очевидець наголосив на тому, що матраци є не єдиною проблемою місцевої лікарні. Замість душу в палаті рукомийник, а над ним немає навіть дзеркала: "Ні помитися, ні побритися". Туалет без кришки для сидіння, а в приміщенні купа неприбраного сміття.

"Намагалися пообурюватися лікарям. Прийшли, нахамили, нагрубіянили нам. Сказали, щоб ми з дому приносили, якщо нам щось не подобається», - зазначив чоловік.

До того ж, автор відео сподівається, що на цей інцидент відреагує президент Володимир Зеленський. Оскільки, Кривий Ріг – це його рідне місто.

Читайте також
Стріляли по ногах та підпалили машину: у Кривому Розі невідомі напали на чоловіка Стріляли по ногах та підпалили машину: у Кривому Розі невідомі напали на чоловіка
Потерпілому знадобилася допомога медиків.
Мера Кривого Рогу знайшли мертвим у власному будинку: у МВС оголосили 3 версії загибелі Мера Кривого Рогу знайшли мертвим у власному будинку: у МВС оголосили 3 версії загибелі
Тіло Костянтина Павлова - мера Кривого Рогу та представника виявили 15 серпня у селі на Дніпропетровщині. Біля мертвого політика лежала рушниця.
Loading...
Load next