"Я, бл*дь, не должен тратить время, доказывая, кто я": заступник міністра МВС Гогілашвілі влаштував скандал з поліцейськими на блокпосту (оновлено)

"Я, бл*дь, не должен тратить время, доказывая, кто я": заступник міністра МВС Гогілашвілі влаштував скандал з поліцейськими на блокпосту (оновлено)
Нахабна поведінка була записана на відео, яке можна подивитися нижче.

Заступник міністра внутрішніх справ Олександр Гогілашвілі їхав до зони ООС. При в’їзді у Донецьку область, на першому блокпості, рядова поліція вимагала зробити зупинку. Авто на вимогу поліції одразу не зупинилося, а проїхало на декілька метрів вперед. Про це повідомляє "Перший блогпост"

Зазначається, що після зупинки, заступник почав з погорозами говорити до співробітників правоохоронних органів.

"Ви що не бачите хто я?", а також почав їх ображати та лізти у бійку. 

Варто зауважити, що така груба поведінка була записана на відео.

Як така високопоставлена людина, заступник міністра внутрішніх справ, який має подавати приклад, якому країна має довіряти, може себе так вести? Яким чином простим людям після цього довіряти МВС, поки такі кадрі працюють, і не думають ні про кого, окрім себе та своєї "важливості", — задається питаннями видання. 

Своєю чергою, глава міністерства Денис Монастирський хоче його відсторонення та ініціював перевірку. Про це він заявив на своїй сторінці у Facebook.

Як зазначив міністр, через інцидент, що стався на блокпосту, він ініціював проведення дисциплінарного провадження, щоб встановити всі обставини та надати висновки.

На період дисциплінарного провадження пропонуватиму уряду відсторонити Гогілашвілі від займаної посади для чого підписав відповідне подання до Кабінету міністрів. Я особисто вивчу всі деталі того, що сталося і прийму відповідні управлінські рішення, - написав Монастирський на сторінці у Facebook.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що дружина Сергія Лещенка вдруге за цей рік буде виступати у столиці країни-агресора Москві.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
"Не один щур у владних кабінетах": голова партії "Голос" розкритикувала кадрову політику Зеленського "Не один щур у владних кабінетах": голова партії "Голос" розкритикувала кадрову політику Зеленського
За словами Рудик, реакція президента на ситуацію з Гогілашвілі була трохи запізнілою.
"Пи****с, де вас понабирали": з’явилося ще одне відео "спілкування" заступника глави МВС Гогілашвілі з патрульними в Києві "Пи****с, де вас понабирали": з’явилося ще одне відео "спілкування" заступника глави МВС Гогілашвілі з патрульними в Києві
Вчора заступник голови МВС влаштував скандал на блокпості на в'їзді в Краматорськ Донецької області.
Іллю Киву позбавили права на нагородну зброю через "негідну поведінку" (відео) Іллю Киву позбавили права на нагородну зброю через "негідну поведінку" (відео)
Денис Монастирський наголосив, що усі перед законом рівні, і народні депутати — це не виняток.
Loading...
Load next