Замах на заступника голови АРМА: СБУ викрила причетних до нападу

Замах на заступника голови АРМА: СБУ викрила причетних до нападу
Під час розслідування СБУ встановила, що замовники вимагали у виконавців не вбивати жертву, а налякати її за допомогою нанесення тяжких тілесних ушкоджень.

Сьогодні, 19 липня, Служба безпеки України встановила і викрила осіб, відповідальних за замовне нанесення тяжких тілесних ушкоджень заступнику голови Агентства з розшуку та менеджменту активів (АРМА) Володимиру Павленку. Зловмисникам оголошено про підозру. 

Про це повідомили у пресслужбі СБУ.

В ході розслідування СБУ встановила, що замовники вимагали у виконавців не вбивати жертву, а налякати її шляхом нанесення тяжких тілесних ушкоджень. Зокрема, за показаннями затриманих, спочатку від них вимагали побити і відрізати заступнику голови АРМА вухо чи палець, а потім це “завдання” замінили на “всадити 2 кулі в руку і ногу, – йдеться в повідомленні.
 

До нападу причетні троє осіб, двоє із них – вихідці із кримінальних кіл. Злочинці отримали попередню оплату за вчинення злочину, яка становила $10 тисяч

Затримані також передали виконавцю інформацію про особу потерпілого: спосіб його життя, транспортні засоби, якими він користується, адресу проживання, місце роботи, графік та маршрут руху, а також іншу персональну інформацію.

Правоохоронці провели обшуки за місцями проживання фактичних виконавців і замовників на території Києва та Одеси. Наразі до Печерського районного суду міста Києва скеровано клопотання про обрання підозрюваним запобіжних заходів – тримання під вартою.

Нагадаємо, 2 червня цього року невідомі на той час особи напали на заступника Голови АРМА Володимира Павленка та здійснили кілька пострілів з вогнепальної зброї.

Читайте також
Керівника та посадовців АРМА підозрюють у привласненні $400 тисяч арештованих коштів Керівника та посадовців АРМА підозрюють у привласненні $400 тисяч арештованих коштів
У минулому році керівника та посадовців АРМА заволоділи майже 400 тис. доларів, які були речовими доказами.
На Полтавщині правоохоронці знайшли склад, в якому зберігалися отруйні речовини (фото) На Полтавщині правоохоронці знайшли склад, в якому зберігалися отруйні речовини (фото)
СБУ здійснює комплекс заходів з протидії незаконному обігу небезпечних хімічних і біологічних матеріалів. У Полтавській області виявлено місце несанкціонованого зберігання отруйних речовин.
У Києві поліцейські затримали зловмисника, який втік з-під варти Ірпінського суду (фото) У Києві поліцейські затримали зловмисника, який втік з-під варти Ірпінського суду (фото)
У Києві спіймали небезпечного злочинця, який втік із зали суду в Ірпені. Афраса Мемедсоя судили за вчинення розбою, а тепер судитимуть ще й за втечу.
Loading...
Load next