"Несправжній напад": СБУ інсценувала напад на депутата з Херсонщини (фото, відео)

"Несправжній напад": СБУ інсценувала напад на депутата з Херсонщини (фото, відео)
Операція відбулась, щоб затримати замовника вбивства.

Правоохоронці зімітували скоєння злочину та викрили голову селищної ради на Херсонщині за замовлення нападу на депутата цієї ж селищної ради. Зловмисник хотів, щоб «потерпілому» завдали тяжких тілесних ушкоджень, які б призвели до каліцтва та інвалідності. Про це повідомляє СБУ та сайт Одеської обласної прокуратури.

Фото: Національна поліція

Як зазначили правоохоронці, голова однієї з територіальних громад Херсонщини підшукував виконавця нападу на місцевого депутата, який займається аграрним бізнесом. Замовник злочину мав з чоловіком комерційний конфлікт.

За побиття голова селища обіцяв 7 тис. дол. США.

Фото: Національна поліція

Співробітники СБУ задокументували отримання "виконавцем" першої частини грошей. Представники Служби безпеки зімітували напад на "потерпілого", вдавши, ніби вони є виконавцями. Вони зняли на відео імітацію нападу на депутата на околицях Одеси та показали замовнику як доказ.

Фото: Національна поліція

Зрештою, замовника затримали в одному із селищ Миколаївщини, коли він збирався передати другу частину оплати "виконавцю", який співпрацював з правоохоронцями.

Тетяна Єрко — pravdatutnews.com

Читайте також
"Надзвичайно хитрий та небезпечний": на Луганщині розшукують маніяка, який вбив рідну тітку та друга (фото) "Надзвичайно хитрий та небезпечний": на Луганщині розшукують маніяка, який вбив рідну тітку та друга (фото)
Підозрюваного у скоєнні двох жорстоких убивств на Луганщині Дмитра Федорченка оголосили у розшук. Він був племінником вбитої жінки та однокласником вбитого чоловіка.
Замах на заступника голови АРМА: СБУ викрила причетних до нападу Замах на заступника голови АРМА: СБУ викрила причетних до нападу
Під час розслідування СБУ встановила, що замовники вимагали у виконавців не вбивати жертву, а налякати її за допомогою нанесення тяжких тілесних ушкоджень.
На Одещині чоловік зарізав жінку за відмову в інтимі (відео) На Одещині чоловік зарізав жінку за відмову в інтимі (відео)
В Одеській області 40-річний чоловік залицявся до жінки друга, а коли та йому відмовила у інтимі він дістав ніж та жорстоко її вбив.
Loading...
Load next