Заступника голови Харківської облради впіймали під час отримання хабаря

Заступника голови Харківської облради впіймали під час отримання хабаря
Правоохоронці поки що не називають ім’я зловмисника. Перевіряється інформація про причетність до вчиненого злочину інших людей.

Національне антикорупційне бюро та Спеціалізована антикорупційна прокуратура викрила заступника голови Харківської обласної ради та його спільника-адвоката на отриманні хабаря у розмірі 1 млн 50 тисяч гривень.

Про це повідомила пресслужба НАБУ.

Правоохоронці встановили, що за ці гроші вони обіцяли залишити на посаді директора комунального підприємства. Хабар зловмисники брали частинами. Після отримання останнього траншу, а саме 350 тисяч гривень, учасників злочину вдалось викрити.

Наразі вирішується питання про повідомлення їм про підозру, а також перевіряється причетність інших осіб до цього злочину.

Зазначимо, що Харківську облраду очолює член партії "Слуга Народу" Артур Товмасян. Правоохоронці повідомляють, що затримали одного з його заступників. Кого саме, наразі не уточнюють. В очільника є перший заступник Альберт Кононенко, заступник Андрій Малиш та дві заступниці Тетяна Біловол і Валерія Мураєва.

Нагадаємо, що вчора, 21 липня, на хабарі затримали прокурора відділу Львівської обласної прокуратури. Він обіцяв полагодити питання щодо кримінального провадження проти поліцейського за підробку адмінпротоколу. За цю послугу він отримав 2 тисячі доларів США. 
 

Читайте також
"Застукали на гарячому": невдалий хабар Донецького судді (відео) "Застукали на гарячому": невдалий хабар Донецького судді (відео)
Співробітники ДБР викрили на шахрайстві суддю Донецького окружного адміністративного суду, який за гроші обіцяв "допомогти" ухваленню судового рішення на користь заявника.
Брата судді Вовка звільнили з розвідки після корупційного скандалу Брата судді Вовка звільнили з розвідки після корупційного скандалу
У ході проведення службового розслідування було виявлено факти порушення Юрієм Зонтовим військової дисципліни та умов проходження військової служби.
Справу про розкрадання Гладковського-молодшого забрали у ВАКС Справу про розкрадання Гладковського-молодшого забрали у ВАКС
Апеляція Вищого антикорупційного суду передала для розгляду справу сина ексзаступника секретаря РНБО Олега Гладковського Ігоря Солом'янському районному суду міста Києва.
Loading...
Load next