Російські бойовики обстріляли позиції ООС: семеро українських захисників отримали поранення

Російські бойовики обстріляли позиції ООС: семеро українських захисників отримали поранення
На Донбасі сім українських військових отримали поранення внаслідок потужних обстрілів та прицільного вогню з боку російських бойовиків.

Російські окупаційні війська сьогодні, 26 липня, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" обстріляли позиції Об’єднаних сил. Внаслідок цього у четверо українських військових отримали осколкові поранення, ще троє — бойові травми. Про це повідомляє пресслужба штабу ООС на своїй сторінці у Facebook.

Пораненим бійцям надали першу медичну допомогу та перевезли до лікарні.

Стан здоров’я одного військовослужбовця - важкий, одного - середнього ступеню важкості, п’ятьох - задовільний, - йдеться у повідомленні.

На обстріли російсько-окупаційних військ українські військові відкрили вогонь у відповідь, а українська сторона повідомила представників ОБСЄ про порушення.

Протягом минулої доби, 25 липня, в районі проведення ООС бойовики 11 разів порушили режим припинення вогню. Внаслідок обстрілів один військовий зазнав осколкових поранень, інший – бойову травму.

Читайте також
На Донбасі двоє українських військових підірвалися на вибухівці На Донбасі двоє українських військових підірвалися на вибухівці
За останню добу у зоні Операції Об'єднаних сил російські бойовики вісім разів порушили режим "тиші". Внаслідок вибуху невідомого пристрою було поранено двох українських військових.
Доба на Донбасі перед Великоднем: проросійські бойовики 12 разів порушили режим "тиші" Доба на Донбасі перед Великоднем: проросійські бойовики 12 разів порушили режим "тиші"
Протягом доби 1 травня бойовики 12 разів порушили режим тиші, внаслідок чого з української сторони є один військовий отримав поранення.
Російські бойовики за добу тричі порушили режим тиші на Донбасі Російські бойовики за добу тричі порушили режим тиші на Донбасі
Від початку сьогоднішньої доби, 30 квітня, в зоні Операції Об'єднаних сил було зафіксовано три порушення режиму тиші, при цьому проросійські бойовики застосовували заборонені міномети.
Loading...
Load next