Російські бойовики за добу тричі порушили режим тиші на Донбасі

Російські бойовики за добу тричі порушили режим тиші на Донбасі
Від початку сьогоднішньої доби, 30 квітня, в зоні Операції Об'єднаних сил було зафіксовано три порушення режиму тиші, при цьому проросійські бойовики застосовували заборонені міномети.

Російські найманці обстрілюють українські позиції сил ООС з метою подальшого звинувачення  військових у порушенні режиму припинення вогню, йдеться у повідомленні штабу ООС у соцмережі Facebook.

Так від початку цієї доби станом на 17:00 з боку збройних формувань Російської Федерації зафіксовано три порушення. Зокрема російські бойовики неподалік селища Красногорівка здійснили обстріл із заборонених Мінськими домовленостями мінометів 120-го калібру.

"Поблизу Авдіївки російські окупанти здійснили обстріли з автоматичних станкових гранатометів, а в передмісті селища Піски - з підствольних гранатометів і стрілецької зброї", - повідомляє штаб ООС.

На щастя втрат серед захисників України немає, а про порушення з боку російських найманців українська сторона СЦКК вже повідомила представників ОБСЄ.

Читайте також
Бойовики тричі обстріляли українські позиції ООС на Донбасі Бойовики тричі обстріляли українські позиції ООС на Донбасі
За минулу добу, 25 квітня бойовики тричі порушили режим тиші й обстріляли позиції на яких перебувають українські військові. Втрат серед українських військових немає.
Доба на Донбасі перед Великоднем: проросійські бойовики 12 разів порушили режим "тиші" Доба на Донбасі перед Великоднем: проросійські бойовики 12 разів порушили режим "тиші"
Протягом доби 1 травня бойовики 12 разів порушили режим тиші, внаслідок чого з української сторони є один військовий отримав поранення.
На Великдень бойовики лише один раз порушили режим "тиші" на Донбасі На Великдень бойовики лише один раз порушили режим "тиші" на Донбасі
Серед українських військових втрат нема, однак російські окупанти відкривали вогонь з великокаліберних кулеметів неподалік Катеринівки.
Loading...
Load next