Чоловік займається обміном валют: на Вінничині поліція розшукує зниклу сім'ю (фото)

Чоловік займається обміном валют: на Вінничині поліція розшукує зниклу сім'ю (фото)
Востаннє автомобіль родини, який наразі знаходиться на литовській реєстрації, камери відеоспостереження зафіксували на Житомирській трасі.

У Вінницькій області поліцейські розшукують сім'ю, яка поїхала відпочивати на море автомобілем та з якою рідні втратили зв'язок. Повідомлення про зникнення подружжя та їхнього 4-річного сина надійшло до районного управління поліції 27 липня, повідомляє пресслужба відділу комунікації поліції Вінницької області.

До поліції з заявою про зникнення звернулася дочка. Вона повідомила, що з її мамою та вітчимом втрачений зв'язок.

48-річна Оксана Казьмін, 34-річний Володимир Казьмін та їх 4–річний син Микита проживають у с. Яришівка Вінницького району. Сім'я може пересуватися на автомобілі BMW  чорного кольору на іноземній реєстрації, - йдеться у повідомленні поліції.

Зокрема, видання "Сьогодні" повідомляє, що сім'я нібито виїхала з дому на море, а востаннє камери відеоспостереження зафіксували їхній автомобіль на Житомирській трасі. Та вже за декілька годин родина із неповнолітнім сином та автомобілем безслідно зникли. 

За цим фактом відкрите кримінальне провадження, за ст. 155, з позначкою "безвісти зниклий" і почали оперативні заходи зі встановлення їхнього місцезнаходження. Донька повідомила, що сім’я мала намір поїхати на море в Одеську область на відпочинок, – заявила речниця управління поліції у Вінницькій області Анна Олійник.

Зокрема, близі друзі родини зазначають, що чоловік, який вже 10 років займається обміном валют, міг мати при собі велику суму грошей. Іншою ж версією зникнення, припускають знайомі, може бути те, що родина залізла у великі борги і не зникла, а лише переховується. Наразі ж поліцейські мають декілька версій зникнення вінницької сім'ї.

Це одна з ключових версій зникнення, що родина має великі боргові зобов'язання і щоб не платити можуть переховуватися, - додали у поліції.

Зауважимо, що номерний знак машини сім'ї MN6659. Поліцейські ж своєю чергою просять небайдужих українців, які володіють будь-якою інформацією про місцеперебування розшукуваних, повідомити поліцію за телефонами 102, 098 304 02 70 або 097 946 13 77

Читайте також
СБУ "спіймало на гарячому" начальника кримінальної поліції, під час отримання хабаря СБУ "спіймало на гарячому" начальника кримінальної поліції, під час отримання хабаря
Служба безпеки України затримала на хабарі начальника відділу кримінальної поліції одного з управлінь поліції Києва.
На Львівщині спіймали на хабарі одного з директорів «Галсільлісу» Ігоря Белінського (фото) На Львівщині спіймали на хабарі одного з директорів «Галсільлісу» Ігоря Белінського (фото)
На Львівщині правоохоронці затримали голову золочівського підрозділу «Галсільлісу» під час отримання хабара.
Шахрайська схема на 1 мільйон гривень: НАБУ затримало експосадовця Нацполіції Шахрайська схема на 1 мільйон гривень: НАБУ затримало експосадовця Нацполіції
Національне антикорупційне бюро під час отримання неправомірної вигоди, затримало колишнього начальника Департаменту вибухотехнічної служби. Посадовець намагався привласнити собі майже 1 мільйон гривень.
Loading...
Load next