У Києві поліцейські затримали зловмисника, який втік з-під варти Ірпінського суду (фото)

У Києві поліцейські затримали зловмисника, який втік з-під варти Ірпінського суду (фото)
У Києві спіймали небезпечного злочинця, який втік із зали суду в Ірпені. Афраса Мемедсоя судили за вчинення розбою, а тепер судитимуть ще й за втечу.

На території Києва та області проводилась спеціальна поліцейська операція внаслідок розшуку т та затримання втікача. Найближчим часом йому буде оголошено підозру за втечу і напад на співробітника поліції під час втечі, повідомляє пресслужба поліції Києва.

Сьогодні, у свій вихідний день, спецпризначенець поліції Києва побачив чоловіка, схожого за описом. Правоохоронець затримав його, викликав на допомогу наряд поліції та слідчо-оперативну групу, - повідомив начальник ГУ НП міста Києва, Андрій Крищенко.

Відомо, що у п’ятницю, 28 травня, зловмисник втік з-під варти Ірпінського міського суду. Відразу на пошуки правопорушника був орієнтований особовий склад та наряди поліції Києва та Київщини. Яким чином чоловікові вдалося втекти із зали суду, наразі встановлюють правоохоронці.

Учора також стало відомо, що через втечу підозрюваного в районі Ірпеня озброєні правоохоронці перевіряли кожну машину, яка виїжджала з міста. Окрім загальної інформації у мережі також поширювали фото втікача.

Зрештою після затримання втікача Афраса Мемедсоя передали правоохоронцям із Київської області для проведення слідчих дій. Тепер чоловіка судитимуть не лише за статтею про розбій, оскільки ймовірно він обманював жінок, коли ті приходили до нього на побачення. В той час Мамедсой грабував їх. Якщо вину чоловіка доведуть, йому загрожує від 3 до 7 років в'язниці. Проте, окрім цього тепер його ще й судитимуть за скоєння втечі та за напад на працівника поліції.

Читайте також
"Маскувався в панамку і жилетку": деталі затримання ірпінського втікача у Києві (відео) "Маскувався в панамку і жилетку": деталі затримання ірпінського втікача у Києві (відео)
Якщо провину чоловіка доведуть, йому загрожує від 3 до 7 років в'язниці. Проте, окрім цього тепер його ще й судитимуть за скоєння втечі та за напад на працівника поліції.
Стрілянина у центрі Києва: голосіївському стрілку оголосили підозру, який поранив поліцейського Стрілянина у центрі Києва: голосіївському стрілку оголосили підозру, який поранив поліцейського
Спершу стало відомо про двох постраждалих внаслідок стрілянини на Голосіївському проспекті - стрілок поранив поліцейського та цивільного чоловіка. Однак, згодом виявилось, що внаслідок збройного інциденту постраждало троє осіб.
У затриманих в Україні "злодіїв в законі" знайшли 3,2 млн доларів і зброю У затриманих в Україні "злодіїв в законі" знайшли 3,2 млн доларів і зброю
Суд заарештував двох найвпливовіших "злодіїв в законі" в Україні – "Умку" та "Лашу Сван". Відомо, що двоє злочинців контролювали криміналітет одразу в кількох областях.
Loading...
Load next