Вибухи в поштоматах Києва та Одеси: правоохоронці виявили зловмисника

Вибухи в поштоматах Києва та Одеси: правоохоронці виявили зловмисника
У зловмисника виявили паспорти громадянина України та РФ, видані на його ім’я.

У четвер, 29 липня у приміщенні одного із тогових центрів у Києві стався вибух у скриньці поштомату "Нової пошти".  Згодом аналогічний інцидент трапився у поштоматі в Одесі. Під час вибухів ніхто не постраждав, повідомили у пресслужбі Київської міської прокуратури.

Правоохоронцям вдалось встановити особу підозрюваного підривника. Ним виявився 32-річний уродженець АРК Крим, мешканець Чернівців, там його й затримали. У затриманого також виявили паспорти громадянина України та РФ, видані на його ім’я. 

У ході невідкладних обшуків, проведених за місцем проживання чоловіка, правоохоронці виявили частини саморобного вибухового пристрою, пакети з порошкоподібною речовиною, схожою на вибухову, засіб для заглушування GSM сигналу, товарні накладні "Нової Пошти", чорнові записи тощо, - повідомляють правоохоронці. 

Компанія "Нова пошта" заявила, що після вибухів у двох своїх поштоматах у Києві та Одесі, скануватиме усі посилки рентгеном та посилить процес ідентифікації клієнтів. Також через інциденти із поштоматами там вирішили вдатися до таких кроків:

  • почати працювати із кінологічними службами у всіх регіонах України;
  • унеможливити відправлення посилок через підставних осіб.

Нажаль, злочинці є всюди. Боротьба з ними - наша справа разом, - додали в компанії. 

Окрім цього "Нова пошта" наголосила, що "всіляко сприяє розслідуванню".

Читайте також
На Київщині внаслідок вибуху трапилась пожежа: є постраждалі та загиблий (відео) На Київщині внаслідок вибуху трапилась пожежа: є постраждалі та загиблий (відео)
Під Києвом в селі Білогородка в одному з житлових будинків трапилась пожежа, яка супроводжувалась потужним вибухом. На місці події рятувальники виявили тіло загиблого чоловіка.
На Київщині трапився масштабний вибух на цукровому заводі: деталі інциденту (фото) На Київщині трапився масштабний вибух на цукровому заводі: деталі інциденту (фото)
Серед постраждалих 5 людей, 2 з яких госпіталізували до столичної лікарні. Інших постраждалих доставили до Білоцерківської міської лікарні № 2.
У Києві чоловік погрожував підірвати будівлю: поліція провела спецоперацію (відео) У Києві чоловік погрожував підірвати будівлю: поліція провела спецоперацію (відео)
Погрожувати чоловік почав через те, що у нього відібрали автомобіль за керування у нетверезому вигляді.
Loading...
Load next