Стрілянина по "хохлах": у Києві невідомий відкрив вогонь (відео)

Стрілянина по "хохлах": у Києві невідомий відкрив вогонь (відео)
Чоловік нецензурно лаявся і коментував свої дії словами, що стріляє "по хохлах".

У суботу, 31 липня у Києвів чоловік влаштував стрілянину з вікна. Про це повідомляє Telegram-канал "Київ Оперативний". 

Там зазначили, що "якийсь неадекватний і явно нетверезий сєпар з вікна свого балкону стріляє по "хохлах"".

Згодом у мережі розповіли, що до стрілка вже навідалися правоохоронці. Чоловік почав виправдовуватися і називати свою поведінку жартом.

Каже, що то "був жарт" і взагалі він не дуже розумів, що каже. Каже, що хотів, щоб було смішно. А тепер якось не дуже, - йдеться у повідомленні. 

Правоохоронці поки що не прокоментували цю ситуацію.  

Читайте також
У Києві сталася стрілянина: невідомі відкрили вогонь з автомата (відео) У Києві сталася стрілянина: невідомі відкрили вогонь з автомата (відео)
На місці події працюють правоохоронці. Вулиця, де сталася стрілянина всіяна гільзами з автоматичної зброї.
Стрілянина у центрі Києва: голосіївському стрілку оголосили підозру, який поранив поліцейського Стрілянина у центрі Києва: голосіївському стрілку оголосили підозру, який поранив поліцейського
Спершу стало відомо про двох постраждалих внаслідок стрілянини на Голосіївському проспекті - стрілок поранив поліцейського та цивільного чоловіка. Однак, згодом виявилось, що внаслідок збройного інциденту постраждало троє осіб.
Неспокійна доба на Донбасі: проросійські бойовики 5 разів порушили "режим тиші" Неспокійна доба на Донбасі: проросійські бойовики 5 разів порушили "режим тиші"
Протягом минулої доби, 1 червня в районі окупованих територій та проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано 5 порушень режиму припинення вогню.
Loading...
Load next