У Києві сталася стрілянина: невідомі відкрили вогонь з автомата (відео)

У Києві сталася стрілянина: невідомі відкрили вогонь з автомата (відео)
На місці події працюють правоохоронці. Вулиця, де сталася стрілянина всіяна гільзами з автоматичної зброї.

Сьогодні, 18 серпня, близько 16:00 на вулиці Дяченка у Бортничах в Дарницькому районі відбулася стрілянина. Місцеві мешканці стверджують, що чули багато пострілів.

Про це повідомили у Telegram-каналі dtp.kiev.ua.

Однак, слідів крові чи інших свідчень того, що сталася стрілянина на вулиці нібито не знайшли. У поліції поки що не прокоментували інцидент. 

Судячи з фотографії, яку зробили місцеві мешканці, правоохоронці оточили периметр біля приватного будинку та перекрили проїзну частину біля місця стрілянини. Що саме сталося у Бортничах, невідомо. 

Правоохоронці продовжують збирати речові докази на місці ймовірного злочину.

До того ж, інцидент із застосуванням зброї стався на вулиці Вифлеємській у Дніпровському районі столиці. Там поліцейські нібито були вимушені стріляти для затримання невідомого зловмисника. Про це інформує Telegram-канал "Київ Оперативний". Подробиці подій наразі залишаються невідомими.

Читайте також
Стрілянина по "хохлах": у Києві невідомий відкрив вогонь (відео) Стрілянина по "хохлах": у Києві невідомий відкрив вогонь (відео)
Чоловік нецензурно лаявся і коментував свої дії словами, що стріляє "по хохлах".
У Києві невідомий обстріляв авто глави Держархіву: травмований водій У Києві невідомий обстріляв авто глави Держархіву: травмований водій
Сам голова Держархіву Анатолій Хромов заявив, що слідчо-оперативна група затримала ймовірного стрільця.
Під Києвом стріляли в автомобіль першого помічника Зеленського: поранений водій (відео) Під Києвом стріляли в автомобіль першого помічника Зеленського: поранений водій (відео)
Перший помічник Володимира Зеленського - Сергій Шефір живий. Він перебуває у нормальному стані, оскільки кулі його не зачепили, однак внаслідок стрілянини постраждав водій автівки.
Loading...
Load next