На Донеччині чоловік погрожував підірвати себе гранатою: поліцейські роззброїли зловмисника

На Донеччині чоловік погрожував підірвати себе гранатою: поліцейські роззброїли зловмисника
До поліції Бахмута надійшло повідомлення про те, що поблизу одного з місцевих магазинів с. Яковлівка чоловік тримає в руках гранату, погрожуючи її підірвати.

Сьогодні, 16 серпня, поблизу одного з місцевих магазинів у селі Яковлівка, що на Донеччині чоловік погрожував підірвати себе гранатою. Поліцейські Бахмута, які прибули на виклик, змогли роззброїти чоловіка.

Про це повідомили в поліції Донецької області.

Правоохоронці Бахмута отримали повідомлення про чоловіка, який поблизу магазину в селі тримає в руках гранату та погрожує її підірвати. 

На місце події прибуло керівництво поліції Бахмута, слідчо-оперативна група та вибухотехніки.

Поліцейські із застосуванням міжнародних стандартів медіації розпочали перемови зі зловмисником. В результаті злагоджених та професійних дій чоловіка було  роззброєно та доставлено до райвідділу поліції. 

Вибухотехніки вилучили небезпечний предмет. Його спрямовано на експертизу.

Зловмиснику загрожує позбавлення волі від трьох до семи років.

Читайте також
У Києві чоловік влаштував масову стрілянину: правоохоронці затримали зловмисника У Києві чоловік влаштував масову стрілянину: правоохоронці затримали зловмисника
На столичній Оболоні оперативники затримали киянина, який влаштував стрілянину
Наркотики на пів мільйона гривень: правоохоронці Києва затримали зловмисника (фото) Наркотики на пів мільйона гривень: правоохоронці Києва затримали зловмисника (фото)
Зловмисник збував «товар» через віртуальну наркокрамницю, створену в одному із месенджерів. Під час обшуку у фігуранта виявили наркотичні речовини, схожі на кокаїн, канабіс, гашиш та МДМА. Правопорушнику загрожує до десяти років ув’язнення.
17-річний хлопець зґвалтував дитину та поділився відеоматеріалом з друзями 17-річний хлопець зґвалтував дитину та поділився відеоматеріалом з друзями
У Чернівецькій області хлопець отримав 6 років позбавлення волі за зґвалтування малолітньої дитини.
Loading...
Load next