17-річний хлопець зґвалтував дитину та поділився відеоматеріалом з друзями

17-річний хлопець зґвалтував дитину та поділився відеоматеріалом з друзями
У Чернівецькій області хлопець отримав 6 років позбавлення волі за зґвалтування малолітньої дитини.

17-річний юнак запросив до себе в гості 9-літнього хлопчика, переконав дитину роздягнутися та вчинив щодо неї дії сексуального характеру. Парубок не посоромився зафільмувати скоєне на телефон, а згодом відправив відео друзям в одному із месенджерів, пишуть в Офісі Генерального Прокурора

Ювенальні прокурори Чернівецької окружної та обласної прокуратур в судах першої та апеляційної інстанцій довели вину 17-річного юнака у зґвалтуванні малолітньої дитини, а також виготовленні і розповсюдженні відеоматеріалу, який містить ознаки дитячої порнографії (ч. 4 ст. 152 КК України, ч. 4 ст. 301 КК України в редакції Закону до 17.03.2021).

Зрештою колегія суддів апеляційного суду погодилася з покаранням, яке було призначене судом першої інстанції – 6 років ув'язнення.

Ярина Самарик - pravdatutnews.com

Читайте також
5 років позбавлення волі отримали митники, які брали хабарі (фото) 5 років позбавлення волі отримали митники, які брали хабарі (фото)
Двох співробітників Рівненської митниці ДФС за одержання неправомірної вигоди засудили до 5 років позбавлення волі з конфіскацією майна.
Насильно утримував дівчину у своїй квартирі: правоохоронці спіймали злочинця (відео) Насильно утримував дівчину у своїй квартирі: правоохоронці спіймали злочинця (відео)
Дідусь попросив перехожу занести сумки до своєї оселі, після чого зачинив двері до квартири та не відпускав дівчину на волю.
На Полтавщині правоохоронці знайшли склад, в якому зберігалися отруйні речовини (фото) На Полтавщині правоохоронці знайшли склад, в якому зберігалися отруйні речовини (фото)
СБУ здійснює комплекс заходів з протидії незаконному обігу небезпечних хімічних і біологічних матеріалів. У Полтавській області виявлено місце несанкціонованого зберігання отруйних речовин.
Loading...
Load next