У Польщі в лікарні від важких опіків помер 23-річний українець (фото)

У Польщі в лікарні від важких опіків помер 23-річний українець (фото)
Хлопець зустрічався із дівчиною, яка є вагітною від нього та найближчим часом пара збиралася одружитись.

Хлопець, Ігор Турецький, помер у лікарні від важких опіків, які отримав намагаючись загасити пожежу у своєму помешканні. 23-річний українець зі Львівщини декілька років провів у сусідній країні на заробітках, а найближчим часом планував зіграти весілля зі своєю дівчиною. Про це повідомляє Обозреватель.

Через соціальні мережі друзі та знайомі Ігоря збирали фінансову допомогу для сім'ї, щоб перевезти тіло хлопця додому аби тут його могли поховати. Зокрема, його товариш Олег Мисак згодом повідомив, що потрібну суму вже зібрали й також висловив вдячність агентству з працевлаштування в Польщі та власнику компанії, де працював українець, за сприяння у фінансових питаннях із перевезення тіла додому.

Ігор був родом з міста Дрогобича Львівської області. Останні ж декілька років хлопець працював на заробітках в Польщі, останнім місцем роботи була компанія з доставлення товарів, придбаних через інтернет-магазин. Саме там він познайомився з українкою Діаною, яка на даний час ймовірно є вагітною від загиблого.

Ти будеш нашим ангелом, будеш оберігати нас зверху. Такої світлої і доброї людини я не зустрічала ніколи. Мій Ігоре, спасибі, що ти залишив частинку себе для нас. Я цю частинку грітиму й зберігатиму під серцем, - написала дівчина.

Тіло Ігоря планують доправити до Дрогобича вже цього тижня. Затримка пов'язана з юридичним оформленням документів.

Читайте також
Смертельна ДТП у Польщі: в аварії загинув 30-річний українець (відео) Смертельна ДТП у Польщі: в аварії загинув 30-річний українець (відео)
30-річний українець загинув у ДТП, що трапилася в населеному пункті Лігота Мала поблизу міста Олесніца на південному заході Польщі.
На Прикарпатті внаслідок авіакатастрофи загинув пілот та троє американців (відео) На Прикарпатті внаслідок авіакатастрофи загинув пілот та троє американців (відео)
У літаку, який впав на приватний будинок у Прикарпатті, загинули пілот-українець і троє хасидів з США. Загиблі приїхали на Прикарпаття на відпочинок.
На Прикарпатті на житловий будинок впав легкомоторний літак: загинуло четверо осіб (відео) На Прикарпатті на житловий будинок впав легкомоторний літак: загинуло четверо осіб (відео)
Повітряне судно зачепило приватний житловий будинок, після чого дах особняка спалахнув потужним вогнем.
Loading...
Load next