У Польщі загорівся автобус з українцями: ніхто не постраждав (відео)

У Польщі загорівся автобус з українцями: ніхто не постраждав (відео)
За попередніми даними, причиною пожежі стало блокування і перегрів гальмівної системи автобуса.

У центрі міста Томашув Любельський, що у Польщі, за 23 км від кордону з Україною спалахнув автобус, в якому перебував 31 особа. Відомо, що транспортний засіб, з двома водіями та 29 пасажирами - всі громадяни України, прямував зі Слупська в Тернопіль. Надзвичайна подія сталася у середу близько опівночі, повідомила пресслужба місцевої поліції.

На щастя, водій вчасно зміг зупинитись і перед тим, а пасажири встигли вибігти якраз за мить, коли вогонь охопив весь автобус, - повідомили у поліції.

Зокрема, пожежа трапилась в результаті блокування і нагрівання гальмівної системи. Унаслідок пожежі ніхто не постраждав, оскільки пожежники швидко загасили займання.

Нагадаємо, що троє українців загинули внаслідок аварії, яка трапилась 29 вересня у Польщі поблизу населеного пункту Жгув неподалік Лодзі. Виявилось, що загиблими є двоє чоловіків віком 23 та 25 років і 23-річна жінка, ще одна жінка 25-ти років перебуває в лікарні. Ймовірно двоє із загиблих, були подружжям.

Читайте також
У Польщі в лікарні від важких опіків помер 23-річний українець (фото) У Польщі в лікарні від важких опіків помер 23-річний українець (фото)
Хлопець зустрічався із дівчиною, яка є вагітною від нього та найближчим часом пара збиралася одружитись.
Пожежі в Туреччині: МЗС готується повертати громадян України в разі погіршення ситуації Пожежі в Туреччині: МЗС готується повертати громадян України в разі погіршення ситуації
Лісові пожежі, які вирують в Туреччині наблизилися впритул до популярних курортів в провінції Анталія, де наразі перебуває багато українських туристів.
Лісові пожежі у Туреччині: МЗС закликає українців не їхати на турецькі курорти (відео) Лісові пожежі у Туреччині: МЗС закликає українців не їхати на турецькі курорти (відео)
Рекомендації міністерства зумовлення з урахуванням непрогнозованого подальшого розвитку надзвичайної ситуації.
Loading...
Load next