Сутичка у Києві: невідомі побили та застрелили чоловіка

Сутичка у Києві: невідомі побили та застрелили чоловіка
У Дніпровському районі Києва невідомі посеред вулиці побили та застрелили чоловіка. Кримінальне провадження поки не відкрито.

Сьогодні, 18 серпня, близько 11:30 правоохоронці отримали повідомлення про те, що на вулиці Новаторів невідомі побили та вистрелили у перехожого.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Києва.

На місці поліцейські виявили тіло чоловіка з травмами голови та тулубу, ймовірно, вогнепальними. Попередньо встановлено, що на потерпілого скоїли напад невідомі, які побили та вистрелили в його бік, після чого втекли.  

Співробітники поліції продовжують збирати інформацію, яка допоможе встановити обставини та осіб, причетних до злочину. Триває перевірка, за результатами якої буде надана правова кваліфікація події.

Зазначимо, що в Україні передбачена кримінальна відповідальність за умисне вбивство – це ст. 115 Кримінального кодексу. За умисне вбивство однієї особи загрожує до 15 років позбавлення волі.

Читайте також
Жорстоке розчленування людини у Києві Жорстоке розчленування людини у Києві
Підозрюваного у вбивстві взято під варту.
У затриманих в Україні "злодіїв в законі" знайшли 3,2 млн доларів і зброю У затриманих в Україні "злодіїв в законі" знайшли 3,2 млн доларів і зброю
Суд заарештував двох найвпливовіших "злодіїв в законі" в Україні – "Умку" та "Лашу Сван". Відомо, що двоє злочинців контролювали криміналітет одразу в кількох областях.
Викрадення, розбій та наркотики: поліція затримала злочинну банду на Закарпатті (відео) Викрадення, розбій та наркотики: поліція затримала злочинну банду на Закарпатті (відео)
В Україні поліція викрила злочинну організацію, яка тривалий час діяла на Закарпатті. Під час 23 обшуків у зловмисників вилучили понад 50 одиниць вогнепальної зброї і цілий арсенал холодної зброї.
Loading...
Load next