Чоловік вигнав з дому через плач: в Одесі мати з немовлям ночує на дитячому майданчику (відео)

Чоловік вигнав з дому через плач: в Одесі мати з немовлям ночує на дитячому майданчику (відео)
В Одесі в мікрорайоні селище Котовського чоловік щоночі виганяє свою дружину з двомісячним сином спати на вулицю. Так, жінка із новонародженою дитиною, за словами очевидців, ночує на дитячому майданчику вже п'яту добу. Однак, на свого чоловіка заяву у поліцію подавати відмовляється.

В Одесі чоловік виганяє дружину з своєю 2-місячною дитиною ночувати на вулицю, оскільки немовля заважає йому відпочивати й плач дитини заважає йому спати. Так, у мікрорайоні Селище Котовського майже тиждень жінка з немовлям змушена ночувати на дитячому майданчику, але в поліцію звертатися не хоче, ймовірно, поведінка чоловіка її влаштовує. 

Про це місцеві жителі повідомили в Telegram-каналі "Новини Одеси".

Чоловік п'яту ніч поспіль виганяє на ніч з квартири свою дружину з двомісячною дитиною у мікрорайоні Котовському. Все через те, що малий плаче і не дає спати чоловікові після денної роботи, - стверджують очевидці.

На відео, знятому очевидцями, помітно жінку, яка спить в дитячому ігровому манежі на майданчику просто на підлозі, а поруч від неї перебуває новонароджена дитина у візочку. Так, батька, який виганяє свою дружину не турбує безпека та здоров'я його маленького сина, який всю ніч спить в колясці на вулиці.

Проте, зауважимо, що люди у коментарях обурені такою ситуацією – одні не вірять, що це може бути правдою, деякі засуджують чоловіка, інші – радять жінці потурбуватись про себе та немовля.

  • Я б палив батьків. А дитину віддав сім'ї, де не можуть мати дітей.
  • Це треба бути яким ублюдком, щоб після того як вигнав, ще зміг спати спокійно.
  • Навіщо тоді дитина йому була потрібна, якщо вона йому тільки заважає.
  • Якраз в поліцію потрібно йти, а не ночувати на вулиці, про дитину думати, а не своїх хотілках і нехотілках.

Та сама жінка терпить таке знущання над собою і маленькою дитиною й в поліцію звертатися не хоче.

Читайте також
Річниця трагедії в Одесі: поліція взяла під охорону Куликове поле та Соборну площу (фото) Річниця трагедії в Одесі: поліція взяла під охорону Куликове поле та Соборну площу (фото)
В Одесі поліцейські охороняють Куликове поле і Соборну площу, де сьогодні, 2 травня, відбудуться заходи, присвячені річниці масових заворушень у 2014 році. Тоді загинуло 48 осіб, а розслідування справи триває й досі.
У покинутому колодязі на околиці села знайшли чотири трупи У покинутому колодязі на околиці села знайшли чотири трупи
У неділю, 25 квітня, в Одеській області в покинутому колодязі знайшли мертвими двох місцевих жителів, а також двох невідомих.
В Одесі авто вилетіло з дороги у двір і перекинулося: є жертви (фото) В Одесі авто вилетіло з дороги у двір і перекинулося: є жертви (фото)
Смертельна ДТП трапилась у ніч на 14 квітня в Одесі. Автомобіль марки Ford Kuga на швидкості вилетів із дороги у двір житлового будинку, врізався в дерева та перекинувся.
Loading...
Load next